Glasbeni vrtiljak za posteljico

Glasbeni vrtiljak za posteljico je ena prvih senzoričnih igrač, ki dojenčku že od rojstva dalje daje odlično vzpodbudo za razvoj čutil.

Vsak kakovosten vrtiljak za posteljico razveseli vsakega novorojenčka ali dojenčka. Vrtiljak za nad posteljico se vabljivo vrti pred dojenčkovimi očmi in glasbena skrinjica za prijetno skladbico poskrbi. Dojenčka pa z njim tudi zlahka spraviš v gibanje in v njem spodbudiš zanimanje za okolico. Nežna glasba pomirjujoče uspavanke glasbenega vrtiljaka otroka pomiri in zaziba v sladke sanje. Na otroškem glasbenemu vrtiljaku za posteljico se ponavadi radi vrtijo zabavni kosmatinčki različnih barv. Kontrastno obarvane plišaste figurice glasbenega vrtiljaka, hitro prebudijo zanimanje otroka. Ta jih rad opazuje in se steguje po njih. V vsakemu dobro oblikovanemu glasbenemu vrtiljaku moramo prepoznati odlično in nujno igračo za zgodnji razvoj motorike, vida in sluha novorojenčka ali dojenčka.

Ko pogledaš na otroški vrtiljak za posteljico si lahko ogledaš to kar novorojenček in dojenček rada opazujeta. Čudoviti prizor igre v katerem se vrtijo prikupne igrače za dojenčke. Vrteči pliškoti vrtiljakov za posteljico se spoznajo na zabavo in moden dizajn sobice. Vrtiljak za nad posteljico mora biti dovolj visoko obešen, da ga dojenček ne doseže. Viseče  figurice so namenjene opazovanju in stimuliranju dojenčkove zaznave okolice. V kompletu vrtiljaka za posteljico je pogosto lahko vključena tudi glasbena skrinjica. Tako postane to glasbeni vrtiljak, ki je tudi imenitna prva glasbena igrača za dojenčke. Ljubek glasbeni mobil je razvojna igrača za novorojenčka in dojenčka, ki spodbuja razvoj vida in sluha. Gledanje veselo vrtečih figuric prikupne razvojne igrače za dojenčke 3 mesece ali 6 mesecev pa daje tudi občutek miru in pomirja dojenčka. A pozoren je treba biti na čas, ko se začne otrok postavljati na kolena in kobacati. Tudi takrat mora biti igrača ven dosega rok dojenčka. 

Kreativne igrače imajo zate v ponudbi zelo prikupne, kakovostne in cenovno zelo ugodne vrtiljake za nad posteljico. Takšne navadne in takšne glasbene z glasbeno skrinjico. To so zelo primerna darila za novorojenčka, dojenčka in mamico, ki bodo vedno razveselila.

Prikaži večManj

14 izdelkov

14 izdelkov