Origami za otroke

Origami za otroke in ustvarjalna igra s papirjem.

Skrivnostno upogibanje in sestavljanje papirja po točno določenih linijah daje otroku zabaven izziv. Končni izdelek v atrakitvni podobi priljubljenih živalskih in drugih likov otroka bogato nagradi. Za trud, vztrajnost in natančnost pri sestavljanju in zlaganju živahno dekoriranih papirčkov smo poplačani z živo tridimenzionalno podobico, ki oživi pred nami. Dekorativni izdelek, ki je nastal iz preprostega lista papirja ponosno razstavimo in ga postavimi vsem na ogled. 

Origami za otroke ima navodila za lažje sestavljanje.

Ker pa seveda noben origami ni kar tako za sestaviti, ima ta za otroke priložena tudi navodila. Z njihovo pomočjo, nekaj dobre volje, radovednosti in vztrajnosti otrok hitro razume kako se stvai streže. Bolj ko si natančen in pozoren, lepši izdelek ustvariš. Zato si dobro oglej origami navodila za izdelavo in se loti ustvarjalne igre sestavljanja prikupnih papirnatih figuric. Ta je sproščujoča in prijetna, zato poskrbi za dobro voljo in kreativni razvoj otroka. 

Z origamijem nastajajo zabavni izdelki iz papirja za otroke že od 3. leta dalje.

Papir je zelo ustvarjalna igrača, ki omogoča ogromno načinov kreativne igre. Tanek in nežen list papirja lahko oblikujemo na nešteto različnih načinov in iz njega lahko ustvarimo prav trdne figurice, ki dobro stojijo in se bohotijo na naših policah. Nihče, ki vidi dobro sestavljeno figurico origamija ne ostane ravnodušen. Poleg tega, da je zabava papirnatih figuric zelo zabavna je predvsem zelo koristna za razvoj otroka. Razvijajo se fina motorika in gibki prsti, ki služijo spretnosti uporabe rok in ustvarjalne misli, ki gradijo domišljijo in kreativnost otroka.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 31

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 31

Stran:
  1. 1
  2. 2