Adventni koledar

Lepo izdelan lesen adventni koledar poskrbi, da bodo praznični decemberski dnevi za otroke in odrasle še bolj pravljični.

Ves december je namenjen prazničnim pripravam doma in k njim sodi tudi izbira in namestitev adventnega koledarja v naš dom. December je mesec, ko vsa družina čuti zimski praznični utrip, ki je resnično nekaj posebnega. Z lepo izdelanim lesenim adventnim koledarjem za otroke, ki bo okrasil naš dom bomo še posebej razsveselili naše najmlajše. Bliža se namreč konec starega leta in prihaja začetek novega. In ja, z njim vred pa pridejo tudi vsem dobro znani in težko pričakovani dobri možje. Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Mitološki dobrotniki, ki obdarujejo dobre otroke. Ampak, kateri otroci pa niso dobri? Ni slabih otrok saj veš, zatorej darila morajo biti za vse otroke. Ena takšnih posebnih reči, ki jo nujno potrebujemo in nas bo spomnila na to, pa je seveda dober adventni koledar. Zato si nujno privoščimo kakovosten lesen adventni koledar, ki bo imenitno okrasil dom. S takšnim lepo izdelanim  lesenim adventnim koledarjem bo domače vzdušje zagotovo še bolj praznično. 4 praznični adventni tedni bodo s pomočjo adventnega koledarja še bolj ogreli srca vseh nas in še bolj povezali našo družino v prazničnih dneh. Tudi naloge za adventni koledar bodo v predalčkih imenitno oblikovanih lesenih koledarjev za advent priročno spravljene. 24 predalčkov za 24 nalog, ki si jih zadamo in vsak dan izpolnimo do božiča, bo najleše izpolnilo decemberske dni vsake družine.

Izberi imenitno oblikovan adventni koledar za otroke in poskrbi za navdušene obrazke otrok.

Kaj pa je za otroka lahko še lepšega kot izpolnitev pričakovanja, ki prazničnemu vzdušju doma doda največji čar? In le kaj skriva v svojih predalčkih lepo izdelan lesen otroški adventni koledar? Morda 24 čokoladic ali pa 24 nalog za advent? Tudi prav, saj bodo tudi te olajšale otroku čakanje na prihod dobrih mož, ki nosijo v svojih vrečah darila za otroke. Ljubko oblikovan in lepo razsvetljen lesen koledar za advent s prikupno ilustrirnimi zimskimi motivi bo razsveselil vsakega otroka. Le glej ga kako mu zažari obrazek, ko ga vidi. Na nekaterih so jaslice, ki pripovedujejo zgodbo o rojstvu Jezusa. Drugi so izdelani kot lesena jelka, ki je v podobi lesenega koledarja prav tako priljubljena. Celo velike rdeče sani božička s 24 predalčki so na voljo. Ni da ni, le izbrati in dom z adventnim koledarjem okrasiti je potrebno. Pa vesele praznične dni vsem!  

Prikaži večManj

9 izdelkov

9 izdelkov