Darila za punčke

Iščete darila za punčke? Na pravem mestu ste! 

Pokukajte med naše izbrane igrače za punčke kjer boste zagotovo našli čudovita darila za punčke, ki bodo navdušile vsako deklico. V prvi vrsti so to seveda punčke in dodatki za punčke kot je hiška za punčke in podobno, pa dojenčki in dodatki za njih. Seveda pri darilih za punčke takoj pomislimo na igrače iz tako priljubljene igre vlog pri deklicah. Zato se bodo priljubljenim darilom za punčke seveda takoj pridružile še otroške kuhinje in lepotilna mizica z igralnim setom za ličenje. Tudi prodajalni pult za igro otroške trgovine, je priljubljena igrača pri deklicah in še bi se našlo veliko podobnega.

Da pa ne bo ostalo samo pri stereotipnih igrah vlog za deklice, smo tukaj navdušeni tudi z drugače izbranimi darili za punčke!

Tudi ta se bodo odlično izkazala kot popolne igrače in deklice so vesele tudi takšnih daril za punčke! Hiter športen avomobilček, lesena delavnica ali različni kreativni seti za ustvarjanje? Morda vaša deklica raje pleše in poje kot kuha ali pa hoče biti učiteljica? Ima rada orodje, gradbena vozila in delo na vrtu? Ni problema, pri dobro izbranih darilih za punčke, nobenemu ne moremo nič očitati. Pomembno je, da se bo deklica z igračo rada igrala in zabavala!

Igrače, izbrane drugače. Za zdrav otroški razvoj! 

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 779

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 779

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5