Plišaste igrače

Naše plišaste igrače so idealne za dojenčke, raznežijo odrasle in navdušijo otroke!

Mehkoba in prijetnost dotika sta glavni lastnosti dobre plišaste igrače, ki jo imajo vse ljubkovalne in tolažilne igrače za dojenčke. Najbolj znan pliško zagotovo še vedno plišasti medved. Plišasti medvedki so ostali tudi danes še vedno najbolj priljubljene igrače iz pliša. To so ljubkovalne in tolažilne igrače, ki so nas skoraj vse spremljale skozi zgodnje otroštvo in nas tolažile, ko je bilo potrebno. Danes je pliškotov seveda veliko več na voljo in izbira je ogromna. Kupiš lahko skoraj karkoli si zamisliš. Plišasta hobotnica je postala ena novih bolj priljubljenih plišastih igrač in mehke punčke iz blaga ostajajo zimzelena uspešnica. Plišasta igrača je lahko tudi zelo realistično izdelana in zelo velika! Zato danes ni več nič čudnega, če iz kota otroške sobe vate gleda velik plišast medved, ki je skoraj takšen kot pravi.

Ti je bolj všeč plišasti medved, zajček, dinozaver ali plišasta hobotnica?

Kakorkoli mehak dotik pliša pomirja otroka in mu daje prijeten občutek varnosti. Toplina naših  vrhunskih plišastih ti igrač pogreje srce in so nepogrešljiv sopotnik otroku skozi zgodnje obdobje odraščanja. Z našimi plišastimi igračami se otroci že od nekdaj radi družijo in igrajo. Vsi se še zagotovo spominjamo svojih najljubših medvedkov in drugih kosmatinčkov, brez katerih pogosto nismo hoteli skoraj nikamor oditi. Na naših virtualnih policah vas vitrtualno čaka skoraj vse, kar si zaželite vi in vaš otrok. 

Imamo najlepše in najboljše plišaste igrače za dojenčke, malčke, male in velike otroke.

Pliškoti so  nujne tolažilne igrače za vsakega otroka od rojstva dalje. Mehka, topla in prijetna tolažba, ki smo jo lahko dobili le z ljubimi plišastimi igračami je bila za skoraj vsakogar od nas nezamenljiva. Mnogi od nas smo ohranili s plišastimi igračami spomin na otroštvo. Plišasti dinozaver, kuža, samorog, kuža, medvedek, lev ali plišasta žirafa so ene najljubših. Naša trgovina s plišastimi igračami ima za vas v ponudbi samo kakovostne mehke igrače. Izbirate lahko različne velikosti teh ljubkovalnih igrač in če se sprašujete kje kupiti najbolj kakovostne igrače iz pliša so to Kreativne igrače. Pomembno je, da takšna igrača otroku ni prevelika in lahko ta z njo manipulira. Naši ponudba je zelo raznolika in v njej najdeš vse od poceni a kokovostne do Premium in najboljše izbire v svetu plišastih igrač.

Imamo vse za vse okuse in želje, ki pa se s časom tudi spreminjajo. Naša otroška trgovina za dojenčke in otroke vseh obdobij sledi vsem trendom in z njo tudi naša ponudba  V vsakem primeru boste karkoli izberete iz naše ponudbe mehkih in očarljivih pliškotov izbrali dobro. Vsi so kakovostni, trajni in po najbolj ugodni ceni.

Pri nakupu velike plišaste igrače za najmlajše je dobro je vedeti tudi to pri kateri starosti lahko vaš dojenček spi s takšno igračo brez nadzora odrasle osebe! Ne dovolite, da vaš dojenček spi brez nadzora s katerimikoli velikimi mehkimi predmeti, vključno z velikimi pliškoti, dokler ni star vsaj 12 mesecev! Mehke igrače, odeje, obrobe za posteljice, blazine in druga posteljnina povečujejo tveganje za sindrom SIDS, zadušitev ali davljenje dojenčka.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 85

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 85

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5