Plišaste igrače

Očarljive plišaste igrače raznežijo odrasle in navdušijo otroke.

Mehkoba in prijetnost dotika sta glavni lastnosti dobre plišaste igrače, ki jo imajo vse ljubkovalne in tolažilne igrače za dojenčke. Najbolj znan pliško je zagotovo še vedno plišasti medved. Plišasti medvedki so ostali tudi danes še vedno najbolj priljubljene igrače iz pliša. To so igrače, ki so nas skoraj vse spremljale skozi zgodnje otroštvo in nas tolažile, ko je bilo potrebno. Danes je pliškotov seveda veliko več na voljo in izbira je ogromna. Kupiš lahko skoraj karkoli si zamisliš. Plišasta hobotnica je postala ena novih bolj priljubljenih plišastih igrač in mehke punčke iz blaga ostajajo zimzelena uspešnica. Plišasta igrača je ahko tudi zelo realistično izdelana inn zelo velika! Zato danes ni več nič čudnega, če iz kota otroške sobe vate gleda velik plišast medved, ki je sloraj takšen kot pravi. 

TI je bolj všeč plišasti medved ali plišasti dinozaver?

Kakorkoli mehak dotik pliša pomirja otroka in mu daje prijeten občutek varnosti. Toplina plišastih igrač pogreje srce in so nepgorešljiv sopotnik otroku skozi zgodnje obodbje odraščanja. S plišastimi igračami se otroci že od nekdaj radi družijo in igrajo. Vsi se še zagotovo spominjamo svojih najljubših plišastih igrač, brez kateri pogosto nismo hoteli skoraj nikamor oditi.

Plišaste igrače za dojenčke, malčke in velike otroke.

Plišaste igrače živali so nujne tolažilne igrače za vsakega otroka od rojstva dalje. Mehka, topla in prijetna tolažba, ki smo jo lahko dobili le z ljubimi plišastimi igračami je bila za skoraj vsakogar od nas nezamenljiva. Mnogi od nas smo ohranili s plišastimi igračami spomin na otroštvo. Plišasta igrača dinozaver, samorog, kuža, medved, kuža in lev so ene najljubših. Sveda pa je v naši ponudbi veliko različnih plišastih živali za vse okuse in želje, ki s časom tudi spreminjajo. V vsakem primeru boste pri vseh plišastih igračah iz naše izbire izbrali dobro. Vse so kakovostne in trajne.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 123

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 123

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5