Jellycat

Jellycat so najbolj ljubke, nežne in najmehkejše plišaste igrače za dojenčke in otroke!

Jellycat igrače so najbolj priljubljene plišaste igrače na svetu kar jih je. Da bi to razumeli jih moramo vzeti v svoje roke. Ko enkrat primeš takšno nežno in mehko plišasto igračo v roke, je več ne moreš izpustiti iz rok. Tako prijetno je to! Daje ti nežen občutek dotika, ki ga želiš obdržati in čutiti na rokah ves čas. Zato jih otroci obožujejo.

To so najbolj mehke ljubkovalne igrače za novorojenčke in dojenčke. So dih jemajoči pliškoti, ki so tako strastno izdelani iz razkošnih materialov, da takoj očarajo vse otroke in odrasle vseh starosti. Zaradi luksuzne tkanine, ki je včasih oblikovana v nenavadne, a vedno ljubke dizajne, te plišaste igrače vedno izstopajo iz ogromne množice drugih plišastih igrač!

Zakaj so Jellycat zajček, plišasti medvedek ali plišasta hobotnica tako posebni?

Jellycat Bashful Bunny je daleč najbolj priljubljena plišasta igrača tudi v naši ponudbi teh najmehkejših pliškotov na planetu. Jellycat Bunny je postal stalnica vsake otroške sobe in odlična prva mehka igrača za novorojenčka in dojenčka. Plišasti zajček Bashful Bunny je tudi tisto pravo darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico, ki se bo na najbolj prisrčen način izkazalo kot vaše najlepše darilo tudi nosečnici.

Ker so za vse Jellycat igrače uporabljeni najmehkejši materiali iz najvišje kakovosti so varne že za novorojenčke. Ena od lastnosti, ki jih dela tako mehke in priljubljene je tudi v tem, da je znotraj vrhunskega pliša iz katerega so izdelane posebno oblikovano polnilo. Zaradi njega se znajo objemati ali same sedeti na najbolj ljubek in zabaven način. 

Pokukaj v našo ponudbo Jellycat Slovenija in si izberi svojo prvo plišasto igračo iz naše ponudbe, ki jo širimo iz dneva v dan. Bo to Jellycat Bunny ali Jellycat Dragon? Morda plišasti medvedek ali plišasta hobotnica? Kakorkoli, ko enkrat začneš z zajčkom, zmajčkom ali katerokoli drugo takšno plišasto igračo, hitro ugotoviš, da rabiš še kakšno.

Preberi večManj

18 izdelkov

18 izdelkov