Ropotuljica

Ropotuljica je tako kot grizalo za dojenčka nujna prva igrača, ki mu pomaga odkrivati čudesa novega sveta, ki ga obdaja.

Ropotuljice spadajo med zelo zanimive igrače in dojenčki takoj spoznajo kot odlično priložnost za igro z njjimi. Živahne barve, oblike prilagojene malim rokam, materiali različnih tekstur in nova zvočna odkritja bodo izdatno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Zabavna senzorična igrača, ki ima za dojenčka tako zanimive zvoke je tudi prva glasbena igrača. Dobra ropotulja ima zelo pomembno vlogo v prvih mesecih življenja. Ropotuljica je glasbilo, ki bo vzbudilo zanimanje dojenčka za okolico in igro. Otrok je bolj aktiven, se premika, grabi igračo, jo stresa, opazuje in se uči. Prva spoznanja o vzroku in posledici in prvi drobni poskusi nazdorovanja gibov se pojavijo med zgodnjo igro z ropotuljico. Igri sorazmerno sledi razvoj čutil sluha, dotika, vida in celo okusa, če je ropotajoča glasbena igrača takšna, da se da celo okušati. Odličen primer za takšno igračo je Žirafa Sophie ropotuljica takšna imenitna igrača zlahka poskrbi za razvoj vseh petih čutil.

Igrače, izbrane drugače! Za zabavno igro in zdrav razvoj otroka.

Pri izbiri ropotuljice bodite pozorni na kakovost materiala in izdelave. Igrače za dojenčke ne smejo sklepati kompromisov med ceno in kakovostjo. Morajo biti varne in imeti velik razvojni učinek na otroka. Torej morate izbrati takšno, ki poleg kvalitetnega materiala in izdelave ponuja tudi ustrezen didaktični in razvojni učinek za najmlajše. Pomembne so barve, ki morajo biti kontrastne, ergonomično oblikovanje prilagojeno malim rokam in različno teksturirani materiali za razvoj čutil dotika. Kreativne igrače imajo le najbolj kakovostne igrače za dojenčke, zato karkoli boste izbrali bo to najboljša izbira in izbrali boste najbolje kot lahko. Kreativne igrače - 1. za igrače.

Preberi večManj

17 izdelkov

17 izdelkov