Več pogledov

Žirafa Sophie

ŽIRAFA SOPHIE Ropotuljica

Žirafa Sophie
13.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,50 €
Quick overview:

Žirafa Sophie Ropotuljica je zabavna aktivnostna igrača za dojenčke, ki zna tako dobro ropotati in šumeti, da jo je veselje poslušati! 


Domiselno oblikovana, preprosta in zabavna ropotuljica priljubljene žirafice je prvo pravo malo glasbilo za najmlajše, ki bo takoj navdušilo radovedna ušeska dojenčkov. Prikupna Sophie žirafa je kakovostno mini glasbilce, ki ponuja dojenčku obilo različne zvočne zabave.

Prisluhnite nežnim zvokom padajočega dežka kot ga ima  dežna palica ali pa oglašanju kroglic na vrhu multi-funkcijsko oblikovane igrače v stilu kot ga imajo naša Tickit Otroška glasbila - Marakas ropotulje. Vse je odvisno od prijema in načine ročne manipulacije z igračo. Kako se bo dojenček zabaval s svojo najljubšo ropotuljico pa pustite kar njemu.Glasbena igrača Sophie žirafa rada poskrbi za zgodnji razvoj čutil sluha a to še ni vse. Med prijemanjem in obračanjem ljubko oblikovane žirafice dojenček vadi prve veščine uporabe rok in mehak igralni dodatek na spodnjem delu je odličen za senzoričen razvoj čutil dotika. Nežne teksture šumečega materiala so kot nalašč za prva raziskovanja s prstki.

Popolna igrača za razvoj čutil sluha in dotika Žirafa Sophie Ropotuljica rada poskrbi za prve zabavne urice igre in zgodnji razvoj. Dojenčka spodbuja h gibanju, mu vzbuja pozornost in zanimanje za okolico, ki ga obdaja. 

Ropotuljica žirafa je odlična ideja za darilo, ki se vedno odlično obnese. Potrebujete igračo za svojega otroka, greste na obisk ali pričakujete baby Shower?

S Sophie la Girafe ropotuljico boste vedno chic.

Priporočena starost za igro 3m+

Šifra izdelka: 3056560101685
EAN: 3056560101685

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Sophie la girafe je že prava babica med igračami za dojenčke saj letos praznuje že 60. rojstni dan. Še vedno je med nami in ostaja priljubljena in ljubljena igrača za najmlajše, ki razsveseljuje milijone otrok, staršev in vseh po vsem svetu. Legendarna igrača se odlično prodaja, ker je lepa in kakovostna. Koristi razvoju otroka, otroka zabava, ga spravlja v dobro voljo.

Zadovoljni otroci - zadovoljni starši! Vse igrače iz priljubljene linije žirafic so kakovostno izdelane iz najboljši materialov, ergonomsko oblikovane in popolnoma varne za igro novorojenčka in dojenčka.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Priljubljena ropotuljica Žirafa Sophie je odlična razvojna igrača, priporočena za igro dojenčka že od 3. meseca dalje. Dobro oblikovana zvočna aktivnostna igrača stimulira zgodnji razvoj sluha, spodbuja razvoj čutil dotika invadi fino motoriko otroka. Dojenčka spravlja v gibanje in interakcija z glasbeno igračo za najmlajše je popolna za za vzbujanje pozornosti in zanimanja najmlajših za okolico. 

Kakovostni materiali, izdelava in funkcionaln oblikovanje so sestavni deli iz katerega je sestavjene najboljše igrače za dojenčke. Ropotuljica Žirafa znamenitega francoskega proizvajalca je ena od takšnih igrač.

Dimenzije21 x 11 x 13 cm. Priporočena starost 3m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Žirafa Sophie

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: ŽIRAFA SOPHIE Ropotuljica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.