Več pogledov

Žirafa Sophie

ŽIRAFA SOPHIE Senzorična žoga

Žirafa Sophie
18.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,90 €
Quick overview:

Živahno obarvana in bogato teksturirana senzorična žoga je preprosta za rokovanje in malim prstkom nudi preprost oprijem!


Žirafa Sophie je prva prava akivnostna igrača, ki se odlično obnese v drocbcenih rokah najmlajših ljubiteljev prvega žoganja. No sprva bo dojenček seveda zabavno kotalečo zadevo le prijemal, držal in začudeno raziskoval. To pa je tudi že kar velik prvi razvojni korak do različnih prijubljenih iger z žogo.


Živahne barve, bogate teksture, ergonomsko oblikovanje in dva integrirana ročaja senzorične igrače so odlične lastnosti dobre razvojne igrače za dojenčke. Prebujanje čutov, razvoj spretnosti in koordinacija gibov dojenčka bodo peli hvalnico imenitni žirafi. Odlično oblikovanje zagotovi otroku maksimalne razvojne učinke med zabavnim raziskovanjem igre z novo igračo.

Igre z žogo so izjemno pomembne za pridobivanje gibalnih izkušenj in motoričen razvoj otroka. Dobro obvladovanje zmuzljive igrače za otroka tudi pomeni, da bo uspešen med vrstniki, ki se radi pomerijo v različnih igrah z žogo. To pa bo imelo velik vpliv na zdravo samopodobo otroka. Zato je to ena najbolj nujnih prvih igrač za otroka. Prej, ko spoznamo otroka s to pomembno igračo prej bo osvojil veščine igranja.

Ker je Žirafa Sophie žogica namenjena dojenčkom od 3. meseca dalje, je to seveda v začetni fazi predvsem senzorična igrača. Poleg tega, da malega otroka že vadi in mu uri spretnost uporabe rok in fino motoriko  je ta tudi grizalo. Pomirjanje vnetih dlesnih je ena od prvih in glavnih nalog, ki jih imajo igrače za dojenčke. Senzorična žifrafica zna tudi to.

Pa vzemimo senzorično žogo takoj v roke in ne zamujajmo pri razvoju dojenčka. Kotaljenje, lovljenje, brcanje in prijemanje žoge so načini igre, ki jih ne more nadomestiti nobena druga igrača. 

Ali si že slišal, da je žoga kraljica vseh igrač?

Priporočena starost 3m +

Šifra izdelka: 3056562201253
EAN: 3056562201253

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Sophie la girafe je že prava babica med igračami za dojenčke saj letos praznuje že 60. rojstni dan. Še vedno je med nami in ostaja priljubljena in ljubljena igrača za najmlajše, ki razsveseljuje milijone otrok, staršev in vseh po vsem svetu. Legendarna igrača se odlično prodaja, ker je lepa in kakovostna. Koristi razvoju otroka, otroka zabava, ga spravlja v dobro voljo.

Zadovoljni otroci - zadovoljni starši! Vse igrače iz priljubljene So pure linije žirafic so kakovostno izdelane iz najboljši materialov, ergonomsko oblikovane in popolnoma varne za igro novorojenčka in dojenčka.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Priljubljena senzorična igrača Žirafa Sophie je odlična razvojna igrača, priporočena za igro dojenčka že od 3. meseca dalje. Dobro oblikovana aktivnostna igrača stimulira zgodnji razvoj čutil dotika, okusa, vonja in vadi fino motoriko, grobo motoriko in koordinacijo oko-roka otroka. Dojenčku vzbudi pozornost in zanimanje za igro. Prva senzorična raziskovanja bodo s kakovostno igračo iz naravnega kavčuka še posebej zanimiva. Tudi vnete dlesni nadležnih rastočih zobkov bodo lepo pomirjene z žvečenjem različno tekstruriranih površin

Kakovostni materiali, izdelava in funkcionaln oblikovanje so sestavni deli iz katerega so sestavjene najboljše igrače za dojenčke. Žoga Žirafa znamenitega francoskega proizvajalca je ena od takšnih igrač.

Dimenzija premer 9,5 cm.

Priporočena starost 3m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Žirafa Sophie

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: ŽIRAFA SOPHIE Senzorična žoga

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.