Več pogledov

Žirafa Sophie

ŽIRAFA SOPHIE Colorings

Žirafa Sophie
14.875 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 17,50 €

Akcijska cena 14,88 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,88 €
Quick overview:

Zabavno in čisto naravno grizalo Žirafa Sophie s taktilnimi barvnimi obročki bo poskrbelo za igro in razvoj!


Žirafa Sophie Colorings je imenitno grizalo z različno teksturirano površino in živahno obarvanimi obročki prinaša veliko zabave in senzoričnega razsikovanja. Prijetna taktilnost naravnega kavčuka je pravi balzam za vnete dlesni in žvečenje vseh delov in obročkov grizala žirafe Colorings prinaša otroku pravo olajšanje.


Pisani obročki so pravi magnet ta radovedne otroške prste in oči zato bo dojenček ali malček z zanimanjem preizkušal spretnost in moč svojih prstov. Odlična fino motorična igra bo poskrbela za boljši razvoj fine motorike in spretnosti veščine uporabe rok.

Lahka in prijetna igrača iz 100% naravnega kavčuka žirafica Sophie se spozna na ergonomsko oblikovanje in ponuja dobnim prstkom in ročicam ravno prav prostora za prijem in igro. Ker je grizalo dobro oblikovana igrača jo otrok z veseljem drži v roki in je zlepa ne spusti. Otroci imajo radi polne roke in če je to kar radi nosijo naokoli poplnoma varna in koristna igrača za razvoj še toliko bolje.

Kot vse njene sestrice je tudi Žirafa Sophie grizalo Colorings izdelana z veliko pozornosti in ročnega dela v matični Franciji. Najboljši kavčuk iz katerega je izdelan je izjemno prijeten na otip in dotik. Prijetnost dotika pa je tisto kar pritegne k igri poleg seveda dobrega izgleda. In mala žirafa grizalo Colorings ima oboje. Barve so iz živilske industrije in tako čisto užitne.Torej to je pravo grizalo za raziskovalno igro in tolažbo najmlajših.

Grizalo žirafa Colorings je odlična ideja za darilo, ki se vedno odlično obnese. Potrebujete igračo za svojega otroka, greste na obisk ali pričakujete baby Shower?

S Sophie la Girafe grizalom Colorings boste vedno chic. Doma, na sprehodu ali obisku.

Priporočena starost za igro 3m+

Šifra izdelka: 3056562201208
EAN: 3056562201208

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Sophie la girafe je že prava babica med igračami za dojenčke saj letos praznuje že 60. rojstni dan. Še vedno je med nami in ostaja priljubljena in ljubljena igrača za najmlajše, ki razsveseljuje milijone otrok, staršev in vseh po vsem svetu. Legendarna igrača se odlično prodaja, ker je lepa in kakovostna. Koristi razvoju otroka, otroka zabava, ga spravlja v dobro voljo.

Zadovoljni otroci - zadovoljni starši! Vse igrače iz priljubljene linije žirafic so kakovostno izdelane iz najboljši materialov, ergonomsko oblikovane in popolnoma varne za igro novorojenčka in dojenčka.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Priljubljeno grizalo Žirafa Sophie Colorings je odlična razvojna igrača, priporočena za igro dojenčka že od 3. meseca dalje. Dobro oblikovano grizalo je aktivnostna igrača, ki stimulira zgodnji razvoj čutil dotika, okusa, vonja in vadi fino motoriko otroka.

Grizalo dojenčku vzbudi pozornost in zanimanje za igro. Prva senzorična raziskovanja bodo s kakovostnim grizalom iz naravnega kavčuka še posebej zanimiva. Tudi vnete dlesni nadležnih rastočih zobkov bodo lepo pomirjene z žvečenjem različno tekstruriranih površin

Kakovostni materiali, izdelava in funkcionaln oblikovanje so sestavni deli iz katerega je sestavjene najboljše igrače za dojenčke. Ropotuljica Žirafa znamenitega francoskega proizvajalca je ena od takšnih igrač.

Dimenzije embalaže: 16,5 x 14 x 6,5 cm.

Priporočena starost 3m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Žirafa Sophie

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: ŽIRAFA SOPHIE Colorings

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.