Žirafa Sophie

Žirafa Sophie Premium je slavna igrača za dojenčke rojena v Franciji daljnega leta 1961.

Legendarna ikona med igračami Sophie la girafe je prva senzorična igrača na svetu, ki je znala stimulirati vseh pet čutov novorojenčka in dojenčka. S svojo naravno lepoto in šarmom je navdušila več kot 50 milijonov dojenčkov in staršev po vsem svetu. Še vedno jo ročno izdelujejo le v Franciji po strogo varovanem postopku. Fleksibilna, obnovljiva in naravna surovina iz katere je material Žirafe Sophie, to je 100% naravni kavčuk je idealen za varno nego in igro dojenčka.

Ljubka igrača zabava dojenčka in skrbi za razvoj vseh petih čutil.

Grizalo žirafa je tako dobro oblikovana senzorična igrača, da zna spodbuditi razvoj vseh petih čutil dojenčka. Vid, sluh, dotik, vonj in celo okus se razvijajo med igro s priljubljeno razvojno igračo za najmlajše. Torej za igro, razvoj in pomirjanje vnetih dlesni ob nadležni rasti zobkov bo z njo poskrbljeno.  

Sophie žirafa je igrača za dojenčka, ki jo enostavno morate imeti.

Njeno uspelo oblikovanje in neubranljivo privlačen retro slog sta jo ohranila pol stoletja na trgu in ostala je resnični must have med igračami za najmlajše, ki ga morate imeti. Ljubko žirafo imamo radi vsi od slavnih do običajnih ljudi. Ena najbolj priljubljenih igrač za dojenčke Žirafa Sophie je sama našla pot v vse domove po vsem svetu. Naravne surovine, naravne živilske barve, ročni postopki izdelave in znamenito oblikovanje so značilnosti, ki ga ima najbolj znano grizalo za dojenčke vseh časov. Pridružite se legendi tudi vi.

Preberi večManj

6 izdelkov

6 izdelkov