Več pogledov

Žirafa Sophie

ŽIRAFA SOPHIE Premium

Žirafa Sophie
21.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,90 €
Quick overview:

Legendarna Žirafa Sophie je premium igrača za dojenčka, ki nežno poskrbi za popolno nego in razvoj vseh čutil!


Prikupna žirafica s svojimi velikimi očmi zaljubljeno gleda v dojenčka medtem, ko jo ta vrti med prstki in obrača. Že veliko let velja ta simpatični francoski izumček za najbolj priljubljeno naravno grizalo kar ga je moč dobiti. Iz kavčuka izdelano grizalo v znameniti podobi slavne igrače za dojenčke, vsem že dobro znana žirafa poleg nege dlesni skrbno opravlja tudi svojo vlogo prve igrače za razvoj čutov dojenčka. Ljubka razvojna igrača je pravi must have med naravnimi grizali in prva igrača na svetu, ki je znala stimulirati razvoj vseh petih čutil dojenčka. Nepremagljiva lepota preprostega oblikovanje in francoski šarm je navdušil milijone zadovoljnih dojenčkov in njihovih staršev po vsem svetu.


Sophie Žirafa je ena najbolj priljubljenih igrač za dojenčke vseh časov.


Je popolnoma naravna, izdelana iz 100% kavčuka in obarvana z jedilnimi barvami. Ljubka Sophie je popolnoma varno grizalo in igrača za raziskovalno igro dojenčkov. Za preizkušanje in poskušanje. Dobesedno! Naravni kavčuk ima svoj okus in vonj, ki ju dojenček z veseljem okuša. Naravna surovina in živilske barve so popolnoma varne za vse vrste preizkusov malih raziskovalcev. Njeno veličanstvo Žirafa Sophie je premium igrača, ki je sama našla pot v vse domove sveta. Kljub temu, da jo vsi poznamo je to še vedno skrivnostna igrača saj jo izdelujejo le v njeni domovini Franciji po strogo varovanem postopku! Izdeluje se v ljubosumno varovanem procesu s štirinajstimi ročnimi postopki. 


Najbolj znano grizalo za dojenčke Žirafa sodi tudi med nujne senzorične igrače.


Poglej si ta najboljša Grizala za dojenčke, to so preprosto igrače, ki jih dojenčki morajo imeti. Senzorna integracija predstavlja ključen razvojni mejnik, ki se ne sme zamudit. Pridružite se legendi in omogočite otroku razvoj čutil dotika, vida, sluha, okusa in vonja s super slavno igračo za dojenčke iz Francije. Usta so pomembne raziskovalni organ in dojenček spoznava svet okoli sebe tudi z usti. Zelo je pomembno naučiti se kaj ima kakšen okus in dojenček z veseljem preizkuša vse kar mu pride v ročice. Ker je priljubljena žirafa zabavna igrača in grizalo jo ima dojenček rad v rokah in ustih. Rad jo grize in raziskuje. Z ljubkim grizalom si lajša bolečine ob rasti prvih zobkov in pomirja nadležno bolečino vnetih dlesni. Zato je še posebej pomembno, da so grizala in podobne senzorične igrače resnično popolnoma varne za otroka. Varna igra, žvečenje in raziskovanje je poslanstvo, ki ga Žirafa Sophie Premium odlično opravlja.


Zakaj je Sofi žirafa izdelana iz naravnega kavčuka, tako lahka in opremljena z dolgimi nogami in tankim vratom?


Ker je takšna igrača preprosta za držanje, oprijem in manipulacijo z malimi rokami in prstki. Dojenček Sophie z lahkoto prijema in drži zato se rad aktivno igra z njo. Odlična lastnost za razvoj zgodnje fine motorike in veščin uporabe rok. Kontrastne barve so nujne za zgodnji razvoj vida zato je mala žirafa tako tudi obarvana, da dojenček vidi in razloći kaj je pred njim. Ko pa igračo stisnemo ta tudi zapiska in kaj je še lahko bolj zabavnega od dišeče, okusne in lepo piskajoče igrače?


Imenitna gospodična Žirafa Sophie je vedno odlična ideja za darilo.


Ljubka žirafica grizalo ali teether Sophie the Giraffe se vedno odlično obnese kot darilo, ki ga bosta vesela vsaka mamica in njen otrok. Potrebujete igračo za svojega otroka, greste na obisk ali pričakujete baby Shower? S Sophie la Girafe Premium boste vedno Chic. Doma, na sprehodu ali obisku. 

Priporočena starost za igro 3m+

Šifra izdelka: 3056566164004
EAN: 3056566164004

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Sophie la girafe je že prava babica med igračami.

Sophie la girafe pozna že vsa Slovenija, spoznaj jo še ti! Znamenita igrača za dojenčke letos praznuje že 60. rojstni dan. Še vedno je med nami in ostaja priljubljena in ljubljena igrača za najmlajše, ki razsveseljuje milijone otrok, staršev in vseh po vsem svetu. Legendarna igrača se odlično prodaja, ker je lepa in kakovostna. Koristi razvoju otroka, otroka zabava, ga spravlja v dobro voljo. Zadovoljni otroci - zadovoljni starši! Vse igrače iz priljubljene linije žirafic so kakovostno izdelane iz najboljši materialov, ergonomsko oblikovane in popolnoma varne za igro novorojenčka in dojenčka.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Priljubljena Žirafa Sophie je odlična tolažilna in razvojna igrača za igro dojenčka že od 3. meseca dalje.

Dobro oblikovana senzorična  igrača stimulira vseh 5 čutil otroka. Poskrbi za zgodnji razvoj dotika, vida,sluha, okusa in vonja. Vadi fino motoriko otroka, dojenčka spravlja v gibanje in interakcijo. Je popolna za zabavno vzbujanje pozornosti in zanimanja najmlajših za okolico. Kakovosten material, izdelava in funkcionalno oblikovanje so sestavni deli iz katerega so sestavjene najboljše igrače za dojenčke. Legendarna igrača za dojenčka znamenitega francoskega proizvajalca je ena od takšnih.

VZDRŽEVANJE IN POGOSTA VPRAŠANJA:

In kaj pa o dobro znanem: ' Žirafa Sophie čiščenje?'

  • Ali je Žirafa kopalniška igrača?
  • Žeprav žirafe znajo plavati, Sophia ne plava. Sophie ni igrača za v vodo in če je izpostavljena vodi lahko ta vdre v igračo skozi odprtino s piskajočim dodatkom. 
  • Ali lahko žirafo steriliziramo?
  • Klasičen postopek sterilizacije pomeni, da igračo v celoti potopimo v vrelo vodo. Tega Sophie ne mara, ker je piskajoča igrača in ima luknjico. Ker je kavčuk naraven in živ material se skozi čas spreminja in je za razliko od nekaterih umetnih materialov manj odporen na direktno sončno svetlobo in druge ektremne dejavnike. 

Dimenzija igrače: višina 18 cm. Dimenzije embalaže: 140 x 50 x 250 mm

Dodatne informacije

Proizvajalec Žirafa Sophie

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: ŽIRAFA SOPHIE Premium

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.