Darila za fantke

Iščete igračo, ki bo ustrezno darilo za fantka? Odlično darilo za fantka 1 leto bo grizalo in ropotuljica ali senzorična žogicaIgrače za fante 5 let in več, ki so odlične za razvoj otroške finomotorike so sestavljivi otroški avtomobilčki, s pravim vzmetenjem in patentiranim prstnim krmiljenjem. Tudi kot igrače za fante 8 let so takšni avtomobilčki še vedno zelo dobra igrača za darilo.

Različne sestavljanke in vtikanke se dobro izkažejo kot Igrače za fante 4 leta in mlajše. Ko iščemo igrače za fante 6 let ali recimo igrače za fante 9 let, se dobro izkažejo darila kot so kinetični pesek ali modelirni plastelin in masa za oblikovanje, ker fantje radi gradijo. 

Pri fantih je groba motorika in njen razvoj pogosto bolj v ospredju kot pri deklicah, zato je dobra žoga ena tistih klasičnih igrač, ki jo fant nujno potrebuje. Le starosti primerno jo moramo izbrati. 

Kakorkoli, ko izbirate igračo uza darilo je najbolj pomembno to, da izberete igračo primerno starostnemu obdobju, ki je kakovostna in nudi razvojni učinek primeren temu obdobju. 

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 1069

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 1069

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5