NA IG & FB VSAK DAN NOVA KODA ZA POPUST! SPREMLJAJ NAS!

Connetix®

Connetix® je popolna izbira za vsakega ljubitelja najbolje oblikovanih magnetov za otroke in magnetnih igrač!

Vrhunsko oblikovane magnetne ploščice Connetix® v katere so trdno in varno vpeti močni magnetki poskrbijo za hitro gradnjo različnih 2D in 3D magnetnih struktur. Igra s fantastično oblikovanimi magnetnimi ploščicami Connetix Tiles spodbuja kognitivni razvoj otroka in prostorsko zavedanje. Razvija koordinacilo oko-roka in poskrbi za razvoj fine in grobe motorike. Še posebej imenitno je, da se otrok z atraktivnimi magnetki zelo rad igra sam ali pa pri zanimivi igri sodeluje kar cela družina in prijatelji. Skupaj z otrokom lahko gradiš velike stolpe, hiše, mostove in nove domove za najljubše igrače. Raziskuj 3D oblike in vzorce skupaj s Connetix Slovenija, razvijaj spretnost veščin uporabe rok in domišljijo, predvsem pa se veliko igraj in zabavaj.

Pogosto vprašanje številnih kupcev je tudi ali so Connetix® Tiles in Magna Tiles združljive ploščice?

Connetix Tiles magnetne ploščice so seveda združljive tudi s Playmags in Magna-Tiles. Connetix Tiles imajo v ploščice vgrajen močan magnet, ki je enak velikosti in širine kot magnetne ploščice Playmags. Za razliko od proizvajalcev Playmag in Magna Tiles imajo njihove magnetne ploščice bolj zaobljeno obliko in barve ploščic so jasnejšega videza. In ali se kdaj vprašate tudi ali so ti magneti vredni vašega denarja? Magnetne ploščice avstralskega proizvajalca so čudovita naložba, ki se bo odlično obnesla za številne razvojne faze otroka in so tako dobre kakovosti, da bodo zdržale mnogo, mnogo let super zabavne in poučne igre. Zato je odgovor da!

Ti magneti so nagrajene, ustvarjalne in izobraževalne magnetne igrače, ki s svojo edinstveno poševno - zaobljeno obliko robov magnetnih ploščic izdelanih iz trpežnih in nestrupeninih materialov ponujajo neskončne možnosti igre. Med ustvarjanjem neomejenih struktur – od gradov in stolpov do živali in vozil, uživajte v jasnejšem lomu svetlobe, močnih magnetih in živih, vibrantnih barvah Connetix Tiles Australia.

Morda iščeš še ideje za drugačne načine igranja z magnetnimi ploščicami?

Ploščice Connetix Tiles so vsestranska open-ended toy igrača, ki je uporabna za ogromno načinov igre. Z močnimi magneti opremljene ploščice so idealne za sestavljanje katerihkoli oblik, saj se ploščice močno povezane z magnetnimi silami. Če potrebuješ nekaj idej za več načinov uporabe je tukaj nekaj predlogov za vso družino. Za igro skozi učenje!
- Sestavi magnetne ploščice blizu vira svetlobe ali okna in pusti soncu, da ustvari mavrični odsev na tleh. Tekom dneva opazuj kako spreminjanje položaja sonca premika mavrico. Ugotovil boš ali je mavrica videti večja in svetlejša zjutraj ali zvečer.
- Na mavrični mreži Connetix lahko zbiraš, sortiraš in razvrščaš različne 'loose parts' - to je poljubljen material,ki ga imaš pri roki. Ta na videz preprosta dejavnost je bogata z učenjem. Uči te barv in odtenkov, daje temelje za učenje štetje in je odlična igra za učenje razvrščanja in sortiranja.
- Pri mlajših malčkih se odlično obnesejo škatlice sestavljenje magnetnih ploščic, ki jih polniš in pprazniš z različnimi materiali v barvi sestavljen eškatlice. To je odlična igra za razvoj za koordinacije oko-roka, razvoj fine motorike, ročnih spretnosti in usklajevanje gibov. Da bo igra bolj zahtevna uporabljaš pinceto poljenje in praznjenje škatlic.

To je le nekaj primerov in če želiš videti in prebrati več, si oglej odlične povezave podprte s slikami na spodnji povezavi: 

50 ways to play with Connetix Magnetic Tiles

Preberi večManj

13 izdelkov

13 izdelkov