Connetix®

Connetix® je popolna izbira za vsakega ljubitelja najbolje oblikovanih magnetov za otroke in magnetnih igrač!

Vrhunsko oblikovani Connetix® magneti so izdelani iz trpežnih magnetnih ploščic. To so po vsem svetu priljubljene magnetne ploščice za otroke znanega avstralskega proizvajalca. V njih so trdno in varno vpeti močni magnetki, ki poskrbijo za hitro gradnjo atraktivnih 2D in 3D magnetnih struktur. Igra s fantastično oblikovanimi magnetnimi ploščicami Connetix Tiles spodbuja kognitivni razvoj otroka in prostorsko zavedanje. Razvija koordinacilo oko-roka in poskrbi za razvoj fine in grobe motorike. Še posebej imenitno je, da se otrok z atraktivnimi magnetki zelo rad igra sam ali pa pri zanimivi igri sodeluje kar cela družina in prijatelji. Skupaj z otrokom lahko gradiš zelo velike stolpe, hiše, mostove in nove domove za svoje najljubše igrače. Raziskuj arhitekturo gradnje, zabavne magnetne sile in ustvarjaj v treh dimenzijah. Gradnja veličastnih struktur s Connetix magneti razvija spretnosti uporabe veščin rok in še posebej domišljijo. 

Connetix kocke Slovenija poiščeš v najboljši spletni trgovini z igračami Kreativne igrače. V Kreativnih igračah vedno najdeš odlično ponudbo in zalogo vrhunskih magnetnih ploščic za otroke. Ko izbiraš darila za otroke je pomembno, da ta prispejo pravi čas. Priljubljeni avstralski magnetki so zelo iskane igrače za darila za vse otroke od 3. leta dalje. Še posebej ob prazničnih dneh je povpraševanje ogromno in Kreativne igrače vedno poskrbijo, da dobiš darilo pravi čas. Naroči si svoj izbrani set magnetov v Kreativnih igračah in lahko si 100% prepričan-a, da boš pravočasno razveselil-a otroka.

Pogosto vprašanje številnih kupcev je tudi ali so Connetix® Tiles, Magna Tiles in Playmags združljive ploščice?

Vse magnetne ploščice znanih proizvajalcev so izdelane tako, da so med seboj združljive. Če že imaš doma Playmags in Magna-Tiles se bodo lepo povezale s tvojim novim setom. Večinoma so v vseh vgrajeni dovolj močni magnetki. Vsi so približno enake velikosti in širine v magnetnih ploščich različnih proizvajalcev. Za razliko od proizvajalcev Playmag in Magna Tiles imajo avstralske magnetne ploščice bolj zaobljeno obliko. Barve teh ploščic so jasnejšega videza za več prosojnosti in igre s svetlobo. Ker takšne magnetne igrače niso poceni se kdaj vprašaš tudi ali so vredne tvojega denarja? Odgovor je vedno da! Magnetne ploščice avstralskega proizvajalca so čudovita naložba, ki se bo odlično obnesla za številne razvojne faze otroka. So tako dobre kakovosti, da bodo zdržale veliko let super zabavne in poučne igre.

To so nagrajene, ustvarjalne in izobraževalne magnetne igrače. S svojo edinstveno poševno zaobljeno obliko robov magnetnih ploščic izstopajo od drugih ponudnikov podobnih igrač. Izdelane so iz trpežnih in nestrupeninih materialov in ponujajo neskončne možnosti za igro. Sestavljeni kompleti večih setov ti omogočajo ustvarjanje neomejeno velikih struktur. Connetix Ball Run pack 92 ali Ball Run Pastel Pack 106 sta prava za gradnjo steze za frnikole. Ploščice iz dodanih setov pa so gradniki, ki bodo poskrbeli, da bodo streze ogromne. Več ploščic imaš večja in višja bosta igra, gradnja in zabava. Vse bo večje, od gradov in stolpov do živali in vozil. Uživajte v jasnejšem lomu svetlobe, močnih magnetih in živih, vibrantnih barvah Connetix Australia.

Morda iščeš še ideje za drugačne načine igranja z magnetnimi ploščicami?

Magnetic Tiles so vsestranska open-ended toy igrača, ki je uporabna za ogromno načinov igre. Za vso družino. Poskrbela bo za igro vskega otroka od 3. leta dalje, kateri se bodo vedno radi pridružili odrasli. Zato pa so to tako priljubljene igrače za fante in punčke. Z močnimi magneti opremljene ploščice so idealne za sestavljanje katerihkoli oblik. Ploščice so med seboj trno povezane z močnimi magnetnimi silami. Če potrebuješ nekaj idej več za številne nove načine igre in uporabe priljubljene razvojne igrače jih je povsod veliko na voljo. Vsi, ki že imajo magnetne ploščice se z njimi radi igrajo in objavljajo svoje dosežke na socialnih omrežjih. Samo pokukaj na Instagram, Facebook ali kamorkoli drugam in videl-a boš ogromno idej. 

Spodaj pa si lahko ogledaš na hitro še nekaj kratkih predlogov za vso družino. Poleg sestavljanja in gradnje lahko uporabiš tudi nekaj drugačnih prijemov za učenje skozi igro, predlagamo:

- Sestavi magnetne ploščice blizu vira svetlobe ali okna in pusti soncu, da ustvariš mavrični odsev na tleh. Tekom dneva opazuj kako spreminjanje položaja sonca premika mavrico. Ugotovil boš ali je mavrica videti večja in svetlejša zjutraj ali zvečer.
- Na mavrični mreži ploščic lahko zbiraš, sortiraš in razvrščaš različne 'loose parts' za prosto igro. To je katerkoli poljubljen material, ki ga imaš trenutno pri roki. Ta na videz preprosta igralna dejavnost je zelo bogata z učenjem. Uči te barv in odtenkov, daje temelje za učenje štetje in je odlična igra za učenje razvrščanja in sortiranja.
- Pri mlajših malčkih se odlično obnesejo škatlice sestavljene iz magnetnih ploščic, ki jih polniš in pprazniš z različnimi materiali v barvi sestavljene škatlice. To je odlična igra za razvoj za koordinacije oko-roka, razvoj fine motorike, ročnih spretnosti in usklajevanje gibov. Da bo igra bolj zahtevna uporabljaš pinceto za poljenje in praznjenje škatlic. 

Kakorkoli se igraš z magnetnimi ploščicami se dobro igraš. Connetix kocke so prave razvojne in kreativne igrače, ki vedno navdušijo vsakega otroka in odraslega.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 33

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 33

Stran:
  1. 1
  2. 2