Več pogledov

Connetix®

CONNETIX Rainbow Starter Pack 60

Connetix
85 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

85,00 €
Quick overview:

Connetix Rainbow Starter Pack 60 za veliko ur kreativne zabave!


Connetix magneti Rainbow Starter Pack 60 so tvoj novi 60 delni paket magnetov s katerim bodo tvoje stavbe velike in grajenje zabavno preprosto. Magneti Connetix vsebujejo ploščice različnih oblik v katere so vstavljeni kakovostni magneti. Močne magnetne sile in natančno izdelane ploščice poskrbijo, da je gradnja super zabavna in enostavna. Številne različno oblikovane magnetne sestavljanke, ki prihajajo izpod spretnih prstov otroka od 3. leta dalje te osupnejo.


Connetix magneti Rainbow Starter Pack 60 zaiskrijo domišljija otroka.


Gradovi, kmetije, hiše, rakete, živalski vrtovi, stolpi in različne geometrijske sestavljanke. Vse to in še več! Nestrukturirana igra s priljubljenimi magnetki je brezmejno ustvarjalna in zabavna. Vse kar si otrok z domišljijo zamisli s pomočjo magnetov za sestavljanje pred njim dejansko tudi nastane in oživi. Neskončne igralne možnosti zabavnih magnetov omogočajo velik razvoj kreativnosti otroka in učenja skozi igro. Velikemu številu magnetov različnih oblik in barv so dodani celo vrata, okna in ograje. Connetix Tiles Creative Pack 60 je odličen začetni paket za vso družino s katerim bodo vsi člani gradili in ustvarjali vedno nove Connetix kreacije. S pomočjo 4 x XL velikih ploščic iz paketa bo otrok še lažje začel samostojno gradnjo.


Neskončno priljubljene Connetix kocke so ena najboljših izbir za prosto igro otroka.


Ne glede na to ali se otrok želi igrati sam, s prijatelji ali z družinskimi člani so otroški magneti Connetix pravi. Velik kreativni paket magnetov je magnetna igrača najvišje kakovosti, ki bo poskrbela za velikomur samostojne ali družabne igre. Številne različne ustvarjalne kreacije, ki so plod domišljije in spretnosti uporabe rok malih graditeljev dobivajo s časom vedno večje razsežnosti. Trajnostna igrača, ki raste z otrokom poskrbi, da so priljubljeni magnetki za otroke vedno zabavni. Vedno višje stavbe, vedno višji stolpi, rakete ali steze za frnikole zahtevajo tudi vedno več spretnosti, ki jo otrok pridobiva postopoma.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: CT-R-00060-ST
EAN: 0850036293347

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroški magneti Connetix Australia spodbujajo učenje skozi igro in razvijajo motorične spretnosti otroka. Magneti Starer Pack 60 so tipična 'open ended toy' igrača ali igrača za prosto, nevodeno igro, ki omogoča najvišji nivo kreativnega razmišljanja in razvoja otroške domišljije.

V svetu je že dolgo znano in priljubljeno STEM učenje, ki med igro uči otroke znanosti, tehnologije, inženiringa in matematike. S priljubljenimi magnetnimi igračami Connetix so otroci dobili še eno vrhunsko igračo, ki jih uči ravno teh veščin. Učenje barv, vzorcev in različnih oblik bo dober uvod za najmlajše ljubitelje magnetkov, ki bodo sčasoma začeli preizkušati meje svoje domišljije in pričeli graditi vedno bolj obsežne konstrukcije. 

Vsebina paketa Rainbow Starter Pack 60:

  • 4 x XL ploščica,
  • 24 x mala ploščica,
  • 12 x enakostranični trikotnik,
  • 8 x pravokotni trikotnik,
  • 6 x enakokraki trikotnik,
  • 4 x okno,
  • 4 x vrata,
  • 1x knjižica z navodili in predlogami za sestavljanje magnetkov,
  • Velikost: 27 x 17 x 8 cm
  • Teža: 2,16 kg

Za neskončno igro in razširitev 60 delnega paketa mu lahko dodaš 100 delni začetni set ali 40 delni razširitveni set. Magneti Connetix so združljivi tudi z vsemi drugimi kakovostnimi magneti priznanih proizvajalcev. Vse ploščice so izdelane iz popolnoma nestrupenega ABS materiala, brez ftalatov in BPA. Magneti so zatesnjeni in zakovičeni v trpežna ogrodja. Popolnoma varna magnetna igrača je tudi edinstveno oblikovna. Poševno dizajnirani magneti imajo izjemno moč in ponujajo čudovite možnosti za sestavljanje.

OPOZORILO: Paket vsebuje samo zgoraj naštete kose! Slike lahko vsebujejo magnete iz ostalih setov.

Dodatne informacije

ProizvajalecConnetix
OpozorilaNi za otroke mlajše od 3 let! Magneti in mali deli!

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: CONNETIX Rainbow Starter Pack 60

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.