Več pogledov

Connetix®

CONNETIX Rainbow Ball Run Pack 92

Connetix
84.15 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 99,00 €

Akcijska cena 84,15 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 84,15 €
Quick overview:

Connetix Rainbow Ball Run Pack 92 so magnetne ploščice za izdelavo ekskluzivne proge za frnikole! 


Connetix Ball Run je super zabaven 92 delni komplet magnetne sestavljanke po kateri se super atraktivno podijo barvne krogle je raj za sestavljanje in paša za oči. Ogromna steza za velike frnikole je polna zabavnih presenečenj za male graditelje in ljubitelje otroških magnetov.

Pravi zabavaščini park zraste pred tvojimi očmi, ko s pomočjo fantastično oblikovanih magnetov gradiš različno visoke stolpe svojega lasntega adrenalinskega parka. Med njimi se vijejo prozorne tube po katerih se podi 6 lesenih mavričnih krogel. Različni zavoji tub in zvočno presenečenje, ki se skriva v dveh tubah daje dirkaški zabavi še več utripa. 

To so super duper otroški magneti s katerimi si sam zgradiš svoje tobogane! Z velikim 92 delnim paketom magnetov bo tvoj velik tobogan za frnikole postal park zabave v katerem boš neizmerno užival. Grajenje je zabavno preprosto in strašno zanimivo.

Connetix magneti vsebujejo ploščice različnih oblik v katere so vstavljeni kakovostni magnetki. Močne magnetne sile in natančno izdelane ploščice poskrbijo, da je gradnja super zabavna in enostavna. Številne različno oblikovane magnetne sestavljanke, ki prihajajo izpod spretnih prstov otroka od 3. leta dalje te osupnejo.


S Connetix Tiles in tem 92 delnim paketom zablesti in se zaiskri domišljija otroka.


Atraktivna geometrijska magnetna sestavljanka je idealna za nestrukturirana igro s priljubljenimi magnetki. Sestavljen tobogan pa ponuja brezmejno zabavno igro spuščanja krogel po zavitih tubah. Vse kar si otrok z domišljijo zamisli s pomočjo magnetov za sestavljanje pred njim dejansko tudi nastane in oživi. Neskončne igralne možnosti zabavnih magnetov omogočajo velik razvoj kreativnosti otroka in učenja skozi igro. 

Neskončno priljubljene magnetne igrače so ena najboljših izbir za prosto igro otroka. Učenje geometrije, razvoj fine in grobe motorike na najbolj zabaven način kar si ga lahko privoščiš. To je Ball Run Pack 92!

Izberi si ta 92-delni komplet za grajenje steze s frnikolami z edinstvenimi in ekskluzivnimi oblikovalskimi značilnostmi v katerem so: Prozorne, zavite cevi, tako da lahko opazujete, kako se krogle premikajo po stezi navzdol. 2  kosa zvočnih dodatkov za stopnice s posebnimi učinki. 2 x S krivina in  1 x razdeljena cev za še  večjo dirkalno zabavo. Plus še veliko drugih zabavnih kosov in 6 lesenih kroglic za hitri začetek igre. Vse je izdelano iz nestrupenih materialov, je odlično dopolnilo našim standardnim paketom Connetix.

Paket dopolnite z našim 40-delnim razširitvenim paketom in paketom osnovnih plošč, da svoje kreacije pri gradnji steze s frnikolami dvignete na še višjo raven.

Šifra izdelka: CT-R-00092-BR
EAN: 0850036293149

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Connetix magnetne kocke so idealne didaktične STEM igrače za samostojno ali družabno učenje in igro. Ne glede na to ali se otrok želi igrati sam, s prijatelji ali z družinskimi člani so Connetix kocke pravi otroški magneti. Velik kreativni paket magnetov je magnetna igrača najvišje kakovosti, ki bo poskrbela za velikomur samostojne ali družabne igre. Številne različne ustvarjalne kreacije, ki so plod domišljije in spretnosti uporabe rok malih graditeljev dobivajo s časom vedno večje razsežnosti.

Trajnostna igrača, ki raste z otrokom poskrbi, da so priljubljeni magnetki za otroke vedno zabavni. Vedno višje stavbe, vedno višji stolpi, rakete ali steze za frnikole zahtevajo tudi vedno več spretnosti, ki jo otrok pridobiva postopoma. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Magnetne ploščice v tem 92 delnem paketu spodbujajo učenje skozi igro in razvijajo motorične spretnosti otroka. Avstralski magneti za otroke so tipična didaktična in 'open ended toy' igrača ali igrača za prosto, nevodeno igro, ki omogoča najvišji nivo kreativnega razmišljanja in razvoja otroške domišljije. V svetu je že dolgo znano in priljubljeno STEM učenje, ki med igro uči otroke znanosti, tehnologije, inženiringa in matematike. S temi priljubljenimi magnetnimi igračami so otroci dobili še eno vrhunsko igračo, ki jih uči ravno teh veščin. Učenje barv, vzorcev in različnih oblik bo dober uvod za najmlajše ljubitelje magnetkov, ki bodo sčasoma začeli preizkušati meje svoje domišljije in pričeli graditi vedno bolj obsežne konstrukcije.

Vsebina paketa Ball Run Pack 92:

 • 36 x kvadratov za sestavljanje,
 • 6 lesenih krogel,
 • 2 x Y tuba,
 • 2 x dolgo stopnišče,
 • 2 x S ukrivljena tuba,
 • 8 x U ukrivljena tuba,
 • 8 x drsna tuba,
 • 12 x pravokotni trikotnik,
 • 6 x dolga ravna tuba,
 • 8 x kratka ravna tuba,
 • 2 x zavojna tuba,
 • 1x knjižica z navodili in predlogami za sestavljanje magnetkov

Dimenzije:

 • Velikost 42 x 26 x 10 cm
 • Teža 3,43 kg

Za neskončno igro in razširitev 92 delnega paketa mu lahko dodaš tudi 40 delni razširitveni set. Te magnetne ploščice so združljivi tudi z vsemi drugimi kakovostnimi magneti za otroke drugih priznanih proizvajalcev. Vse ploščice so izdelane iz popolnoma nestrupenega ABS materiala, brez ftalatov in BPA. Magneti so zatesnjeni in zakovičeni v trpežna ogrodja. Popolnoma varna magnetna igrača je tudi edinstveno oblikovna. Poševno dizajnirani magneti imajo izjemno moč in ponujajo čudovite možnosti za sestavljanje.

OPOZORILO: Paket vsebuje samo zgoraj naštete kose! Slike lahko vsebujejo magnete iz ostalih setov.

Dodatne informacije

Proizvajalec Connetix
Opozorila Ni za otroke mlajše od 3 let!

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: CONNETIX Rainbow Ball Run Pack 92

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.