Več pogledov

Connetix®

CONNETIX Pastel Mega Pack 202 pc

Connetix
208.25 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 245,00 €

Akcijska cena 208,25 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 208,25 €
Quick overview:

Magneti za otroke Connetix Pastel Mega Pack 202 so zakladnica kreativne igre!


Z velikim kar 202 delnim paketom magnetov bodo tvoje stavbe še višje. Magneti Connetix vsebujejo ploščice različnih oblik v katere so vstavljeni kakovostni magneti. Močne magnetne sile in natančno izdelane ploščice poskrbijo, da je gradnja super zabavna in enostavna. Številne različno oblikovane magnetne sestavljanke, ki prihajajo izpod spretnih prstov otroka od 3. leta dalje te osupnejo.


Z magneti za sestavljanje Connetix Pastel zablesti in se zaiskri domišljija otroka.


Nestrukturirana igra s priljubljenimi magnetki je brezmejno ustvarjalna in zabavna. Vse kar si otrok z domišljijo zamisli s pomočjo magnetov za sestavljanje pred njim dejansko tudi nastane in oživi. Neskončne igralne možnosti zabavnih magnetov omogočajo velik razvoj kreativnosti otroka in učenja skozi igro. Velikemu številu magnetov različnih oblik in barv so dodani celo vrata, okna in ograje. Connetix Creative Pack 100 je odličen začetni paket za vso družino s katerim bodo vsi člani gradili in ustvarjali vedno nove Connetix kreacije.


Neskončno priljubljene magnetne igrače so ena najboljših izbir za prosto igro otroka.


Ne glede na to ali se otrok želi igrati sam, s prijatelji ali z družinskimi člani so otroški magneti Connetix pravi. Velik kreativni paket magnetov je magnetna igrača najvišje kakovosti, ki bo poskrbela za velikomur samostojne ali družabne igre. Številne različne ustvarjalne kreacije, ki so plod domišljije in spretnosti uporabe rok malih graditeljev dobivajo s časom vedno večje razsežnosti. Trajnostna igrača, ki raste z otrokom poskrbi, da so priljubljeni magnetki za otroke vedno zabavni. Vedno višje stavbe, vedno višji stolpi, rakete ali steze za frnikole zahtevajo tudi vedno več spretnosti, ki jo otrok pridobiva postopoma.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: CT-P-00202-ME
EAN: 0850036293057

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroški magneti Connetix spodbujajo učenje skozi igro in razvijajo motorične spretnosti otroka.

Magneti Connetix so tipična 'open ended toy' igrača ali igrača za prosto, nevodeno igro, ki omogoča najvišji nivo kreativnega razmišljanja in razvoja otroške domišljije. V svetu je že dolgo znano in priljubljeno STEM učenje, ki med igro uči otroke znanosti, tehnologije, inženiringa in matematike. S priljubljenimi magnetnimi igračami Connetix so otroci dobili še eno vrhunsko igračo, ki jih uči ravno teh veščin. Učenje barv, vzorcev in različnih oblik bo dober uvod za najmlajše ljubitelje magnetkov, ki bodo sčasoma začeli preizkušati meje svoje domišljije in pričeli graditi vedno bolj obsežne konstrukcije. 

Vsebina paketa Pastel Mega Pack 202: 

 • 16 x veliki kvadrat,
 • 48 x mali kvadrat,
 • 32 x enakostranični trikotnik,
 • 32 x pravokotni trikotnik,
 • 32 x enakokraki trikotnik,
 • 8 x veliki šesterokotnik,
 • 8 x okna,
 • 8 x vrata,
 • 8 x pravokotnik,
 • 8 x ograja,
 • 2x avtomobil,
 • 1x knjižica z navodili in predlogami za sestavljanje magnetkov

Dimenzije:

 • Velikost: 47,1 x 31,9 x 9 cm
 • Teža: 7,25 kg

Magneti Connetix so združljivi tudi z vsemi drugimi kakovostnimi magneti priznanih proizvajalcev. Vse ploščice so izdelane iz popolnoma nestrupenega ABS materiala, brez ftalatov in BPA. Magneti so zatesnjeni in zakovičeni v trpežna ogrodja. Popolnoma varna magnetna igrača je tudi edinstveno oblikovna. Poševno dizajnirani magneti imajo izjemno moč in ponujajo čudovite možnosti za sestavljanje.

OPOZORILO: Paket vsebuje samo zgoraj naštete kose! Slike lahko vsebujejo magnete iz ostalih setov.

Dodatne informacije

Proizvajalec Connetix

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Na koncu se z njimi igramo vsi
Napisal/-a Nadja
27. december 2022 10.05.11 CET

Božiček je prinesel dva Connetix kompleta in me je skrbelo, če ni naša 5 letnica že prevelika. Na koncu se z njimi igramo vsi, še posebej 10 in 13 letnik. Res super igrača, ki te kar zasvoji.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: CONNETIX Pastel Mega Pack 202 pc

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.