Organizator za voziček

Organizator za voziček je popoln dodatek za voziček, ki ga nujno potrebuje vsaka mama!

 Se želite samo sprehoditi z vozičkom in otrokom po trgovinah ali greste na sprehod, potep ali izlet? So dnevi, ko potrebujete vse pripomočke za dojenčke, otroške stvari in vse druge potrebščine takoj pri roki.

 Praktična torbica za voziček je idealna, ko ne želite spakirati polne torbe plenic, ko želite s seboj vzeti le nekaj pomembnih stvari, da hitro odidete iz hiše. Organizatorji za voziček so ekstra funkcionalni  , dodatki za voziček, ki se preprosto pritrdijo na ročaje vašega vozička in ga napolnite z mokrimi robčki za nujne primere, plenicami, mobilnim telefonom, dudo, flaško za pitje, posodico s prigrizki in tako dalje.

Organizator za voziček je mini torba za previjanje za popolno organizacijo potrebščin z žepki za mobilni telefon, ključe in kartice. Glavni predal nudi prostor za otroške igrače, prigrizke in robčke. Držala za flaške v notranjem žepu preprečijo razlitje. Otroku lahko enostavno ponudite prigrizek ali jutranjo kavo zase. Mrežasti žepi organizatorja za voziček so kot nalašč za plenice ali mokra otroška oblačila.

Funkcionalna torba za voziček je nepogrešljiv pripomoček za mame!  Previjalna torba bo visela prenizko na ročaju vozička in vedno znova udarjala v vaše noge. Namesto tega uporabite organizator vozičkov za shranjevanje najpomembnejših stvari tam, kjer jih potrebujete. Lahko dostopne so in ne ovirajo te kjerkoli si. Vedno na vrhu vozička in na dosegu roke. Nič več napenjanja, da bi dobili mokre robčke, da odstranite lepljive stvari z otrokovega obraza!

Pssst, ne zbujajte svojega otroka.  Če ste svojo previjalno torbo stlačili pod otroški voziček, svojega otroka zbudite, ko pobrskate po torbi, da bi kaj našli. Naj vaš otrok spi tako, da najpomembnejše predmete shranite v organizator. Tako imate ključ od hiše in telefon vedno pri roki.

Popolno darilo za novopečene mamice in očete, ki radi hodijo ven. Tudi za babice in dedke, ki imajo gotovo radi vse najnujnejše pri roki. Ali svojega otroka pustite pri starih starših ali varuški, oni pa uporabljajo drug voziček? Svojo torbico za voziček enostavno pritrdite na drug voziček. To je enostavno!

Prikaži večManj

1 izdelkov

1 izdelkov