Kreativne igrače

Kreativne igrače za open ended play ali prosto igro nudijo otroku najvišji nivo igre.

Otroku nudite kreativno okolje za igro, da bo pravočasno začel razvijati lastno domišljijo. Omogočite mu nestrukturirane igrače, izdelane iz različnih materialov, ki dajejo čim več vzpodbud za prosto igro! Kreativna ali prosta igra je najboljša za razvoj otroške domišljije! Ta pa je za razvoj otroka pomembnejša od znanja.

Igrače v trgovinah so večinoma zelo strukturirane in popolnoma izdelane. Te igrače otroku ne omogočajo, da razvija kreativno igro in z njo domišljijo. Otrok se takšnih igrač hitro naveliča. Posledica tega je, da ima otrok veliko igrač s katerimi se ne igra in hoče vedno nove.

Otroška radovednost je brezmejna, zato so najboljše igrače za spodbujanje razvoja otroške domišljije, igrače za kreativno igro. V naši ponudbi kreativnih igrač boste našli vrhunsko oblikovane, izdelane iz najkvalitetnejših, ekološko neoporečnih materialov, varne za uporabo in trajne. Vse so živahih barv, vesele in takšne, da spravijo otroke v gibanje in raziskovanje.

Kreativne igrače imajo vse dobre lastnosti igrač, ki jih najdemo v različnih kategorijah. Igrače za prosto igro, domišljijske igrače in ustvarjalne igrače. Kreativne so razvojne igrače in vedno bolj priljubljene senzorične igrače. Igrače za razvoj grobe in fine motorike, poučne igrače, nestrukturirane lesene igrače in didaktične igrače.

Kreativne igrače so čudovit predstavnik trajnostnih igrač, saj rastejo z otrokom in pritegnejo otroka k igri skozi daljše časovno obdobje. Imajo izjemen razvojni učinek na otroka, so lepe, varne in zabavne

 

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 178

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 178

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5