Otroški skiro

Otroški skiro je lahko dvo ali trikolesno vozilo, na katerem mali voznik z eno nogo stoji na talni deski ali kickboard-u in se z drugo nogo poganja po vozišču.

Klasičen otroški skiro je igrača, športni pripomoček in priljubljeno prevozno sredstvo sestavljeno iz deske na katero so nameščena 2 ali tri kolesa in krmila. Moderno oblikovan skiro za otroke kot je recimo avstrijski Scoot&Ride, švicarski Micro skiro in drugi imajo tudi obilico novih tehničnih dodatkov in patentiranih novosti, ki poskrbijo za varno in še bolj udobno vožnjo. 

V svoji preprosti osnovi pa skiro predstavlja najbolj ekonomična in praktična oblika prevoza za otroke in odrasle. Potuj, vozi se in zabavaj na skiroju. To je zdrava oblika igre, rekreacije in seveda potovanja. Po mestnih ulicah scoot-aj s svojim najljubšim skirojem. Naj bo dvo ali trikolesen, namenjen za malčka 1 leto ali otroka 12 let, scooter je tisti, ki gre hitro naokoli in pika. Priljubljeni skiro za otroke ja fantastična igrača in razburljivo prevozno sredstvo, ki bo kratkim nogicam omogočilo novo dimenzijo premikanja in doživljanja sveta. Kateri pa je najboljši skiro za otroke? Najboljš otroški skiro je tisti, ki ustreza velikosti in starosti otroka, seveda pa mora biti tudi kakovosten. Ko izbiraš skiro za otroke 2 leti ali 5 let in več, ima trgovina Kreativne igrače zagotovo tisto kar iščeš. Ko si izbereš svoj skiro ne pozabi, da je obvezna oprema za vožnjo skiroja tudi kakovostna otroška čelada za skiro. Imamo jih v različnih barvah, ki se bodo lepo podale novemu skiroju in tvojemu stilu.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 22

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 22

Stran:
  1. 1
  2. 2