ZIMSKA AKCIJA DO -40% DO 31.1.2021

Darila za dojenčke

Med darila za dojenčke spada veliko tega, kar lahko dojenček dobi za darilo. Obdarovanje dojenčkov je zelo popularno in tudi dobrodošlo, če so darila tista ta prava. Takšna, ki jih dojenček potrebuje.

Med bolj priljubljena darila za dojenčke, vsekakor spadajo igrače. Se nam pa tukaj pogosto pripeti, da jih ima dojenček preveč. Dojenček ne potrebuje veliko igrač, ki naj bi ga obdajale. Pomembno je, da ima dobre, kvalitetne igrače, ki so obdobju primerne.

Za najzgodnejše obdobje so zelo pomebne funkcijske igrače, ker spodbujajo razvoj osnovnih funkcij dojenčka. Te prve igrače za dojenčke morajo biti v močnih in čistih barvah, da jih dojenčkovo oko zazna. Če bodo poleg tega še veselo proizvajale zvoke, bodo to krasne igrače za novorojenčke.

Za to zgodnje obdobje so pomembne tudi mehke igrače, namenjene temu obdobju. Kasneje se lahko dodajo še ninice, medvedki, punčke iz cunj in podobno. Lahko pa si pomagamo tudi s tem kar imamo pri roki. Po navadi so to odejice in blazinice. Vse to bo dajalo dojenčku občutek ugodja.

Inovativne in nagrajene igrače za dojenčke

Ko izbirate darila za dojenčke in kupujete igračo za darilo, bodite pozorni na material iz katerega je igrača za dojenčka. Namreč material določa igro in če je ta vrhunske kakovosti bodite prepričani, da bo dojenček takšno igračo sprejel.

Igrače iz materiala vrhunske kakovosti, ki so poleg tega še inovativno oblikovane in pravih barv, so tiste igrače za dojenčke, ki jih je vredno kupiti. Takšne igrače dokazujejo svojo vrednost s prestižnimi nagradami, ki jih prejmejo s strani strokovnjakov. Nagrajene so za kvaliteto in inovativnost.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 191

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 191

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Show More Products

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.