Senčniki za avto

Kakovostni senčniki za avto so preizkušena zaščita pred slepečimi in premočnimi sončnimi žarki!

Vsak naš otroški senčnik za avto je testirani v skladu z uredbo EU in izpolnjuje standarde in uredbe o škodljivih snoveh. Funkcionalen rolo senčnik za avto uporabljamo po potrebi in sama uporaba je zelo preprosta. Ko je vreme sončno in sploh v poletnih mesecih je senčnik za avto za otroke nepogrešljiv za udobje malih potnikov na zadnjih sedežih.

Varen in funkcionalen senčnik za avto za otroke je izdelan iz sintetičnih vlaken, ki ščitijo oči in kožo otroka pred škodljivimi UV žarki! Dober senčnik za avto je otroški pripomoček za udobno vožnjo, ki ima zabaven dizajn vendar ne preprečujejo vidljivosti. Otroški senčniki za avto z zabavnimi motivi ne omejujejo pogleda vozniku in otroku in so idealni za varno in otrokom prijazno vožnjo z avtomobilom.

Enostavna namestitev senčnika in maksimalna zaščita pred soncem za vaše najdražje vam je z našimi senčniki za okna avtomobila takoj pri roki. Preprosta pritrditev s priseski omogoče tudi preprosto odstranite, ne da bi pustili sledi.

Nasmeh je vključen! Edinstveni otrokom prijazni in zabavni motivi na senčniku avtomobila bodo zagotovo narisali nasmeh na obraz vaših najdražjih. Vsak naš otroški senčnik za avto in za zabavno in veselo potovanje z avtomobilom, ustreza večini avtomobilov in je idealen za boljšo zaščito vaših otrok in hišnih ljubljenčkov pred žgočim soncem.

Prikaži večManj

18 izdelkov

18 izdelkov