Igralna podloga

Dobra igralna podloga bo vedno poskrbela, da bo igra za dojenčka ali malčka varna, udobna in zabavna.

Težko si je zamisliti prijeten prostor na katerem se otrok lahko brezskrbno igra brez takšne mehke in udobne blazine. Priljubljena in nujna je postala del obvezne otroške opreme, ki jo mora imeti vsaka soba, terasa, veranda ali kaerikoli prostor, ki je primeren za igro dojenčka in malčka. Kakovostne igralne podloge nudijo varen prostor za igro in sproščanje malega otroka. Dobro oblikovane in podložene ali izdelane iz mehke pene so odličen kos opreme nepogrešljive za vsako otroško sobo ali katerikoli drug prostor kjer se otrok igra. S funkcionalno podlogo otroku v trenutku uredimo primerno igralno površino kjerkoli.

Varna in zabavna igralna podloga za dojenčke poskrbi za mehko udobje in zgodnji razvoj otroka.

Mehko oblazinjena podlaga ali playpen je funkcionalen pripomoček s katerim malemu otroku zlahka pripravimo mini igrišče in pravo malo telovadnico. Zgodnji gibalni razvoj je izrednega pomena in ravno s kakovostno in funkcionalno oblikovano igralno podlogo bomo poskrbeli, da ne bomo zamujali z razvojem otroka v tem izjemno pomembnem najzgodnejšem obdobju. Dojenčki so že po naravi radovedni inse nočejo dolgočasiti. Dobro izbrana aktivnostna igralna podloga zlahka vzudi zanimanje dojenčka za okolico, igro in gibanje. Izdelane so iz različnih materialov in z različnimi aktivnostnimi igračami poskrbijo za veliko novih senzoričnih odkritij dojenčka in malčka. Z njo so zabavni izzivi kot na dlani in razburljivi igri in telovadbi ni konca.

Igralna podloga za dojenčka je njegov prvi pravi mini Gym in telovadnica.

Razburljiva igra in prvo zaznavanje malih raziskovalcev čudes novega sveta bo potekalo veliko bolj varno in udobno na kakovostni igralni podlogi. Če mehki in toplo podloženi podlogi dodamo še zabavno družbico plišastih igrač, senzorične dodatke in igralni lok dobimo najbolj zabavno igrišče za najmlajše. Bogate igralne izkušnje, ki jih bo mali otrok pridobival med igro na svojem mini igrišču so neprecenljive za zgodnji senzorični in gibalni razvoj.

Naj bo otroška igralna podloga mehko oblazinjena ali iz pene, sestavljena iz puzzle, z igralnim lokom ali brez in v kontrastnih ali nežnih barvah?

Izbira je seveda tvoja, stvar tvojega okusa in želja, a le naj bo prilagojena tudi ali pa predvsem potrebi dojenčka in malčka po zdravem razvoju. Danes so vsi moderni igralni kotički in otroške sobe opremljeni z igralnimi podlogami omogočajo, ki dojenčkom in malčkom prijetno in varno igro na tleh. Velik poudarek je na izgledu in stilskem ujemanjem z interierjem. Barve so modne, želijo biti usklajene z okolico in ugajati očesu opazovalca. Dejstvo je, da so vsi igralni dodatki, ki služijo razvoju koristni in nujni za igro. Mali radovedneži radi raziskujejo svet, ki jih obdaja z vsemi petimi čutili zato je dobro, da jim to tudi omogočimo. V vsakem primeru so to tudi rojeni mali telovadci, ki potrebujejo veliko gibanja in seveda primerno urejen prostor za varno telovadbo. Torej udobno in varno najprej, potem pa še čim bolj senzorično in razburljivo naj bo, da bo najboljši razvojni učinek ob pravem času na pravem mestu.

Prikaži večManj

14 izdelkov

14 izdelkov