15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Fidget Toys

Fidget toys imajo skupni imenovalec z drobnimi premiki rok, osredotočenjem in ogromnim igralnim potencialom, ki ga je razvil švicarski Moluk.

Tako je! To je pionir in najbolj inovativen proizvajalec tovrstnih igrač za nemirne roke in raztresene misli. Kreativne igrače so bile prve in edine v Sloveniji, ki so spoznale pomembnost teh igrač za otroke. Neverjeten razvojni učinek, ki ga imajo na otroke vseh starosti je neprecenljiv! Še posebej so nujne za hiperakitvne otroke in so suhega zlata vredne za avtiste. Vendar ne misli, da tudi ti ali tvoj otrok zmoreta brez njih določene stresne situacije premagati tako dobro kot z njimi v rokah. In stresa nikoli ne zmanjka!

Stick it & pop it.

Superiorno taktilnost material in genijalno oblikovanje najboljših fidget igrač dobiš tukaj, v Kreativnih igračah. Senzorična igra z Moluk igračami je na najvišjem nivoju in zabava vso dužino. Močni priseski Oogi in drugih figuric se radi stikajo in z glasnimi poki odlepijo. Navdušeni kriki veselja spremljajo igro in otrok nevede razvija fino in grobo motoriko, koncentracijo, koordinacijo oko-roka, kreatinost in domišljjo. Naše senzorične razvojne igrače so doživele ogromen uspeh pri otrocih v veliko slovenskih vrtcih. In otroci vedo najbolje kaj je dobro za njih. 

Mi smo Fidget Toys Slovenija

Malo za šalo ali pa čisto zares lahko to trdimo, saj so vaši otroci to že dokazali. Fantek, ki ga 4 vzgojiteljice niso mogle nikakor umiriti, je vzel v roke Senzorične žogice Mox, fidget žogice so ga tako pomirile, da so ga vzgojiteljice skoraj pozabile v gledališču. Punčka z avtizmom je med vso množico igrač, ki smo jih imeli razstavljene na pultu trgovine izbrala figurice Oogi Family. Takoj, z enim samim pogledom in dotikom. Obišči Fidget Toys Shop Kreativne igrače, ki je odlično založen z najboljšimi fidget igračami in si izberi zase najboljše fidget igrače.

Kaj pa je fidgeting in fidget toy pop it?

Včasih imaš neko 'nervozno enegijo' v sebi in takrat se začne. Fidgeting namreč. Na primer hitro trzanje z nogo ali drugi drobni in nemirni premiki rok in prstov. To je pravi čas, da vzameš v roke fidgets. Igrače, ki pomirjajo otroke in odrasle. Še posebej so pomembne za vse z ADHD in avtiste in sploh za vse, ki potrebujejo koncentracijo in fokus. Nepogrešljive pri učenju, odhodu k zobozdravniku, na poti v šolo, poslovnem sestanku in celo na zmenku bodo prišle prav. Če imaš pravi fidget toy set si popolnoma opremljen za vsako priložnost. Koncentracija je največjega pomena pri učenju in sprejemanju ključnih odločitev. Zato imej v roki vedno prave fidget toys, da ne bodo misli nervozne in roke nemirne. Poišči svoje mehurčke, priseske in druge zanimivčke iz naše izbrane ponudbe in pop it! 

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 21

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 21

Stran:
  1. 1
  2. 2