NeeDoh

NeeDoh so mehko gnetljive fidget igrače za vaje za pozornost in koncentracijo!

Naše super taktilne in super mehke NeeDoh fidget toys so izdelane iz super senzorične raztegljive mase, ki poskrbi za ugodje občutkov. To so idealne igrače za avtiste, managerje in vse, ki so izpostavljeni vsakodnevnim stresom. Najsi bo doma, v vrtu, šoli ali v službi! V fidget toys Slovenija trgovini Kreativne igrače imamo za vas številne igrače za vaje za pozornost in koncentracijo.

Koncentracija pri otroku je pomembna za učenje ali igro. Nemiren otrok se lahko hitro umiri, če ima v roki pravo igračo za pomiritev nemirnih občutkov. Igranje z različnimi igračami iz gladke gnetljive mase, ki sprožijo prijetne občutke v prstih in glavi so idealne vaje za pozornost in koncentracijo. Stisnite, povlecite, zmečkajte senzorično igračo in nato opazujte, kako se vrača v prvotno obliko. Ste nekoliko pod stresom ali tesnobni? Želite vaditi koncentracijo in z igro pridobiti več pozornosti?

Iščete dobro vzdušje in svoje najboljše počutje in sprostitev? Potem potrebujete naše senzorična igrače za gnetenje NeeDoh! Z razširitvami v različne oblike, velikosti, s senzoričnimi polnili in teksturami se en stisk igrače spremeni v zabavno senzorično izkušnjo. Doma, v šoli, v pisarni, avtu ali kjer koli ste in kadar koli potrebujete sprostitev.

Preberi večManj

8 izdelkov

8 izdelkov