Zgodba Kreativnih igrač

"Igra je izredno pomemben del otroštva."

V času, ko denar vse bolj kroji naša življenja in ko se odrasli vedno bolj pehamo za zaslužkom, se otroci še vedno igrajo. Igrajo se, ker so otroci in ker je igra pomemben del njihovega življenja. Med igro se zatečejo v varen otroški svet, v katerem se skozi zabavo učijo in obenem pripravljajo na tisti "resnejši'' del življenja, del, v katerem živimo mi, odrasli, ki smo se že zdavnaj pozabili igrati.

"Še vedno deklica z Miki miško na majčki."

Moje ime je Monika in več kot petnajst let svojega življenja sem posvetila izobraževanju otrok, mladine in odraslih, pred tem pa seveda tudi izobraževanju sebe. Sem magistrica znanosti, s pedagoško-andragoško izobrazbo in strokovnim izpitom s področja vzgoje in izobraževanja, nekje globoko v sebi pa še vedno tista deklica z Miki miško na majčki.

Sofijina izbira

Z rojstvom moje prvorojenke Sofie je prišel najsrečnejši dan v mojem življenju. Postala sem mama. Nekoč deklica, zdaj mama svoji deklici. Moja deklica je rastla, z njo pa tudi njene potrebe. Iz male dojenčice je zrastla v čisto pravo deklico, takšno, ki bi se že rada igrala. Da bi se igrala? Nič lažjega, kaj ne? Odrasli imamo denarnico, v kateri je nekaj denarja, in avtomobil, ki nas zapelje do trgovine, v kateri so igrače, med katerimi lahko izbiramo in izberemo. Izbira je res velika in izbrati ni težko. Ali res? Odvisno od tega, kako in zakaj izbiramo. Zame se je sprva preprosta naloga izkazala za vse prej kot to, kajti ko sem hodila med obilno založenimi policami in iskala pravo igračo, mi je moj pedagoško-analitični um izbrisal nasmeh z ustnic. Iskala sem izbrano, dobro, lepo in varno igračo ter za povrh še takšno, ki bo razvijala domišljijo in ustvarjalnost. Na videz preprost opravek se je spremenil v težavno in utrujajoče tavanje, ki vzame človeku veliko energije in časa. Časa za razmislek, časa za iskanje, časa za nakup. Časa pa odrasli navadno nimamo prav veliko. In ko nam ga v trgovini z igračami začne zmanjkovati, pomislimo, ali ne bi raje vzeli kar prve igrače, ki nam jo ponujajo na polici, in za povrh še eno, da bo za nekaj časa mir. Vendar sem se tej skušnjavi uprla in si rekla: ''Ne, moja deklica je pomembna. Igra je pomembna! In za dobro igro je treba dobro izbrati.'' Vendar pa je treba znati dobro izbrati. In seveda sploh imeti možnost kakovostne izbire. 

Tako je nastala kreativna specializirana spletna trgovina s skrbno izbranimi igračami. Kreativne, lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti, ki zadovoljijo vse potrebe otrok po igri in so staršem v veselje, ko gledajo, kako se otroci ob igri razvijajo.

Verjamem, da se otroci ne igrajo, da bi se učili, ampak se učijo, ker se igrajo! Srečna raziskujem in izbiram igrače, jih preizkušam in ocenjujem ter vam z veseljem svetujem.

ZABAVNO IGRANJE, ZA RAZVOJ IN ZNANJE! IGRAČE, IZBRANE DRUGAČE - ZA ZDRAV RAZVOJ OTROKA.

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Skrbno izbrani izdelki  najvišje kakovosti. <br /> Za dojenčka, malčka in otroka.

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.
Za dojenčka, malčka in otroka.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.