Izobraževalne igrače

Izobraževalne igrače so vedno bolj izpopolnjene, zabavne in priljubljene.

Novi časi nam prinašajo nove igrače in didaktične igrače so dobile nov pomemben segment izobraževalnih igrač, ki je še posebej dobro prilagojen za zabavno učenje skozi igro. Učenje doma, učenje v vrtcu, učenje na daljavo in priprava otroka za šolo poteka s pomočjo izjemno zanimivih in zabavnih izobraževalnih igrač veliko lažje.

Še posebno dobre in pomembne so te igrače za predšolske otroke, ki jim igra pomeni vse in je njihov delovni prostor v katerem spoznavajo svet okoli sebe. Učenje števil in učenje črk skozi igro sta s pomočjo pravih izobraževalnih igrač za otroka zgolj zabavna igra. Ja kako se učiti matematiko že od 3. leta dalje, če ne z odlično izobraževalno igračo? Tudi učenje abecede in pisanje prvih besed bo z zabavno oblikovanimi izobraževalnimi igračami steklo veliko hitreje. Že samo za preprosto učenje barv, ki pa zna biti tudi ne tako preprosto, potrebuješ dobro izobraževalno, poučno ali didaktično igračo. Ali veš, da imajo nekateri otroci še pri 5. letu težave s poimenovanjem barv?

Kreativne igrače imajo same lepe in vrhunsko oblikovane izobraževalne igrače, ki bodo otroku in staršu v veliko pomoč pri igri in učenju. Z njimi tudi računanje z ulomki ali geometrijska telesa in liki ne bodo več takšen bav-bav, kaj šele barve, štetje in razvrščanje. Števila do 100 ali števila do 10, angleška abeceda in domača beseda, računanje in pisanje, vse bo steklo kot za šalo.

Otrok se ne igra, da bi se učil ampak se uči, ker se igra.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 160

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 160

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5