Moluk

To so idealne senzorične Fidget Toys igrače za avtiste, dojenčke, malčke, otroke in managerje!

Deluxe antistres senzorne igrače Moluk prihahjajo naravnost iz Švice. So posebej oblikovane igrače za dojenčke, malčke in otroke, ki poskrbijo za razvoj motorike najmlajših otrok. Fina motorika in groba motorika dojenčka in malčka bosta našla v Moluk igračah velikega zaveznika. Otroške igrače Moluk so znane po svoji izjemni senzorični igralni vrednosti. Poleg motoričnega razvoja poskrbijo te igrače za dojenčke in malčke tudi za senzoričen razvoj otrok. Imajo vse lastnosti najboljše senzorične igrače, ki jih potrebuješ za svojega otroka.

Za smetano na vrhu vse igre s temi igračami pa naj povemo še to, da so to tudi kreativne igrače, ki izjemno poskrbijo za razvoj domišljije otroka. To je Swiss Moluk. In to še ni vse. Tudi, ko si želiš kupiti najboljše fidget toys ali igrače za avtiste ali managerje, jih ravno tako poišči v naši Premium kolekciji otroških igrač  Moluk.

Mož, ki nam je dal Malega princa, pravi: 

''Popolnosti ne dosežemo tedaj, ko ni več česa dodati, ampak ko ni več česa odvzeti''.

V času, ko postaja svet vse bolj virtualen, ponuja MOLUK igrače, ki nimajo gumbov za vklop in izklop, baterij in zapletenih navodil. Igrače, ki spravijo otroke v gibanje in raziskovanje. Igrače, ki stimulirajo njihova čutila in um.

Igrače MOLUK poganja izključno najnaprednejša tehnologija - domišljija!

Igrače MOLUK so prejele številne priznane mednarodne nagrade za oblikovanje in igralno vrednost (Spiel Gut, Science Toy Award in mnoge druge).

Igrače MOLUK so ustvarjene v Švici.

Ali so plastične igrače lahko zelene?

MOLUK igrače so izdelane iz 100 % recikliranega materiala kot so plastenke za mleko (HD-PE). Igrače niso barvane. Ne vsebujejo kompozitnega materiala, ki se ne reciklira. So brez PVC, brez ftalatov, brez BPA. Izpolnjujejo vse najnovejše evropske in ameriške varnostne standarde.

In najbolj pomembno: Igrače so večnamensko oblikovane, tako da rastejo z otroci in jim ponujajo vedno nove možnosti za igro.

Viri in energija, ki je potrebna za izdelavo igrače je vedno v razmerju z igralno vrednostjo in obdobjem uporabe igrače. V tem pogledu imajo MOLUK igrače izjemen odnos do okolja in puščajo minimalne ekološke sledi.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 22

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 22

Stran:
  1. 1
  2. 2