OSEBNI PREVZEM MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU - 051 201 906!

Več pogledov

Moluk

MOLUK Fidget Toys Oogi Family - ZADNJI KOSI

Na zalogi

Stara cena: 32,99 €

26,39 € Akcijska cena

Stara cena: 32,99 €

26,39 Akcijska cena

Quick overview:

Senzorične figurice Oogi Family Fidget poskrbijo za zdrav razvoj otrok in veliko zabave za vse.


Figurice akrobatske družinice Oogi so najboljše fidget toys senzorične igrače, ki z vsemi vrstami vragolij zabavajo vso družino. Inovativno oblikovan komplet akcijskih figuric je zablestel kot ena najboljših razvojnih igrač. Izjemen terapevtski in razvojni učinek nadvse zabavne igrače za vso družino je nepremagljiv!

Kriki otroškega navdušenja in nove razsežnosti igranja z izvirno senzorično igračo so zagotovljeni. Vsi Oogiji so odlični plezalci in mojstri joge. Radi imajo, da jih mečemo v različne tarče, kamor se prisesajo z rokami, glavo ali nogami.

Oogi figurice so akcijski junaki z močnimi priseski in raztegljvimi rokami, ki obožujejo vlečenje, raztegovanje in metanje. Z velikimi priseski se radi prisesajo na vsako gladko površino. Z močnim potegom in glasnim popom se glasno odlepijo. Otroci jih navdušeno pritrdijo in vlečejo. Igra, ki se je ne naveličajo, je odlična vaja za razvoj grobe motorike. Neskončna zabava in akcija se začneta takoj!

Zabavni Oogi-ji imajo izjemen terapevtski učinek na otroke. Igra z njimi jih pomirja in jim izboljšuje koncentracijo. Tudi odrasli jih zelo radi vzamejo v roke in zlepa ne odložijo. Figurice so se izkazale kot učinkovite za sproščanje stresa.

Akcijske figurice Oogi Family so učinkovita razvojna igrača s široko paleto razvojnih koristi za otroka! Igra s figuricami krepi fino motoriko, koordinacijo oko-roka, skrbi za razvoj grobe motorike, razvija domišljijo in kreativnost. 

Oogi Family so Fidget toys – igrače za samoregulacijo počutja. Igra z njimi pomirja otroke in odrasle, zmanjšuje stresno počutje in povečuje zbranost pri učenju ali opravljanju vsakodnevnih opravil.

OOgi-ji so nujni za vse, ki ne morejo sedeti pri miru niti za kraatek čas, za vsakega hiperaktivnega otroka, za vsakogar, ki se težko koncentrira. Igranje s figuricami je odlično za umirjanje in povečanje osredotočanja. 

Nagrajene in zabavne razvojne igrače iz družine Oogi so odlično in koristno darilo, ki bo razsveselilo vsakega otroka. Tudi vsak manager bo vesel te stress relief igrače za nevozne misli in roke.


Green eco-friendly toy

Šifra izdelka: 43150
EAN: 7640153431509

Podrobnosti

Oogy Family je  odličen fidgettoy set za najboljšo ceno in z najvišjin igralnim učinkom.

Vsebina: 2 kos Oogi 13 cm, 2 kos Oogi Junior 8 cm. Material: silikon najvišje kakovosti, ki izpolnjuje standard prehrambene industrije, BPA-free, phthalate-free, latex-free. V nasprotju s tradicionalnimi delitvami na lutke za deklice in akcijske figure za fante je Stikeez Oogi zabaven tako enim kot drugim. Oogi je igrača, ki je primerna za deklice in fante od 3 leta dalje. Izdelan je iz visokokakovostne, neoporečne silikonske gume. Je varen, trajen in enostaven za čiščenje.

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Ni za grizenje. Nevarnosti zadušitve z majhnimi odtrganimi deli.

Dodatne informacije

ProizvajalecMoluk

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Fantastično
Napisal/-a Anej
08. november 2021 12.48.15 CET

Fantastično raztegljivi, odlično se mečejo v gladko površino in sploh zelozabavni oogiji. Bravo!

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Meta
11. september 2018 10.41.07 CEST

Bili smo na Čarobnem dnevu. Ker nismo zmagali v nagradni igri, smo jih pa kupili. Vseeno zadovoljni treniramo za naslednjič ;)

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Aljaž
09. september 2018 18.02.28 CEST

Videli smo jih pri sosedih. Najprej so bili malo ali pa fejst čudni, ampak otrokoma takoj všeč. Rada se igrata in dolgo se igrata, kar je meni najbolj všeč.
Aljaž

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MOLUK Fidget Toys Oogi Family - ZADNJI KOSI

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.