Več pogledov

Moluk

MOLUK Igrače za v vodo, peskovnik, sneg Nello

Moluk
16.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,99 €
Quick overview:

Nello je igrača, ki dokaže, da je PREPROSTOST tisti pravi ključ za navdih otroške domišljije!


V družbi s smejočimi žogicami Mox Nello postane nepremagljiva igrača za ure in ure spretnostnih iger. Odrasli boste tekmovali z otroci in vse bo tako kot nekoč - ko ste bili še sami otroci -  MAGIČNO!

Nello je magična igrača brez meja, ki hitro postane nepogrešljiv pripomoček pri neštetih igrah in aktivnostih na prostem in doma. 

Je barvna sestavljanka, ki se dobro ujame z drugimi igračami, plavajoči otok v kopalni kadi ali modelček za grajenje.Lahko jo obračaš, vrtiš, menjaš prstane, jo mečeš in loviš.

Enostavno, ne obstaja napačen način za uporabo Nella. Obroči se odlično izkažejo kot igrače za v vodo, peskovnik ali otroško sobo.

Na prvi pogled so ti konkavni obroči videti preveč preprosti, da bi bili zabavni. Toda prepustite otroški domišljiji naj se odpravi na potep in nenadoma se bo pričela pustolovščina brez konca!

Barvna sestavljanka, čarobni prstan, leteči krožnik, steza za frnikole, pladenj za sladkarije, v kopeli plavajoča igrača, model za mivko ali sneg. Seznam se nadaljuje še in še!

Nujna igrača za prosto igro, za razvoj kreativnosti in odlična za vsak letni čas. Razvoj grobe motorike, fine motorike, koordinacija oko-roka, prostorsko-vidne intelegence in domišljije. Tako preprosto zna samo Nello!

Dobro se počuti doma, v vrtcu, na bazenu, morju ali na poti . THE PERFECT ALL -  ROUNDER - NELLO.

Izdelan iz materiala, ki izpolnjuje standarde prehrambene industrije in je 100% obnovljiv. !00% Eco-friendly igrača.


- Set dveh konkavnih obročev in male posodice, ki se gnezdi v sredini. Oblikovano kot tarča.
- Spodbuja razvoj finomotoričnih veščin, kritičnega razmišljanja, domišljijske igre.
- Igrača, ki preprosto postane karkoli ji namenite, da bo.
- Prstani sestavljivi kot tarča.
- Čudovit za  veliko paleto aktivnosti – zunaj ali doma.
- Swiss design.
- Vsebuje veliki zunanji prstan, srednje velik notranji, posodico v sredini.
- Zasnovan za trajno, zdržljivo uporabo in užitek pri igri!


Green eco-friendly toy
Šifra izdelka: 43300
EAN: 7640153433008

Podrobnosti

Velikost: 25 x 25 x 2.6 mm

Ali so plastične igrače lahko zelene?

MOLUK igrače so izdelane iz 100 % recikliranega materiala kot so plastenke za mleko (HD-PE). Igrače niso barvane. Ne vsebujejo kompozitnega materiala, ki se ne reciklira. So brez PVC, brez ftalatov, brez BPA. Izpolnjujejo vse najnovejše evropske in ameriške varnostne standarde.

In najbolj pomembno: Igrače so večnamensko oblikovane, tako da rastejo z otroci in jim ponujajo vedno nove možnosti za igro.

Viri in energija, ki je potrebna za izdelavo igrače je vedno v razmerju z igralno vrednostjo in obdobjem uporabe igrače. V tem pogledu imajo MOLUK igrače izjemen odnos do okolja in puščajo minimalne ekološke sledi.

V delovni terapiji Zdravstvenega doma Velenje smo imeli priložnost preizkusiti igrače Moluk, znanega švicarskega proizvajalca igrač. Z veseljem smo jih vključili v terapevtske aktivnosti, ki jih izvajamo pri otrocih. Z igračami spodbujamo otrokovo kreativnost, domišljijo, igro ter ostale procesne spretnosti, kot so razumevanje navodil, primerjanje, razvršačanje, štetje, spomin, učenje in spoznavanje npr. barv in velikosti. Na različne načine jih lahko vključimo tudi v gibalne aktivnosti in s tem spodbujamo otrokove motorične spretnosti, ravnotežje, finomotoriko in koordinacijo. Jerneja Čretnik, dip. del. ter., terapevtka senzorne integracije

Dodatne informacije

Proizvajalec Moluk

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
V celoti prijetna, lepa in uporabna igrača
Napisal/-a Špela
13. oktober 2020 08.06.41 CEST

Kakovosten in za otip prijeten material obročev, zelo lepe barve. V celoti prijetna, lepa in uporabna igrača, ki jo naš tri letni sin rad vzame v roke.

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Ime
02. april 2019 18.51.34 CEST

Vsestranska igrača!
Preprosti obroči, ki smo jih kupili so se izkazali za dobro igračo, ki daje veliko možnosti za igro. Zanimivo, ker sva si bila z ženo različnih mnenj o tem ali jih kupiti i... ;)
Hvala Moniki iz trgovine in lp iz Sevnice!

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MOLUK Igrače za v vodo, peskovnik, sneg Nello

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.