Več pogledov

Moluk

MOLUK Senzorične žogice Mox Fidget Mix

Moluk
21.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,99 €
Quick overview:

Edinstvene Senzorične žogice MOX Fidget Mix so pojem za inovativnost v svetu žoge in fidget toys!


Tako zabavne fidget igrače za dojenčke, malčke, otroke in odrasle, kot so te senzorične žogice Mox v treh osnovnih barvah ne boste našli nikjer. Preprosto ne obstajajo fidget igrače v obliki senzorične žogice, ki se lahko primerjajo ali pomerijo z Mox-omTaktilna površina in silikon najvišje kakovosti modre, rumene in rdeče senzorične žogice zagotavljata čutno izkušnjo dotika, ki se ji ne morete upreti. Ko Mox-a enkrat vzameš v roke ga zlepa ne izpustiš. Privlačna moč Moluk Fidget Toys deluje kot magnet za roke, oči in um. Raziskovalna fidget igra prstov se prične takoj in nezavedno, ko vzameš ta neverjetni fidgettoy v roke.

Spoznaj senzorični svet Moluk in izberi si najboljše fidget igrače iz bogate ponudbe fidget toys Slovenija, ki ga ekskluzivno zastopajo Kreativne igrače. 

Mox je tudi 100% Green eco-friendly toy! Žogice Mox 100% navdušijo dojenčka, malčka, male in velike otroke pa tudi odrasle.

Šifra izdelka: 5043361
EAN: 7640153433619

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI FIDGET IGRAČE MOX

Žogice za otroke in odrasle Mox so ultimatni fidgettoy set in antistres igrače, ki takoj pritegnejo in spodbudijo k igri male in velike otroke. Za odrasle so odličen antistress pripomoček zato jih z veseljem valjamo po rokah. Ker so otroci že po naravi radovedni in radi raziskujejo, hitro preizkusijo kaj vse zmorejo te top zabavne male igralne žogice v treh osnovnih barvah

Domiselno oblikovani Mox-i so idealni za veliko različnih načinov igre. Z raztegovanjem in obračanjem fidget toys žogic, otrok krepi mišice rok in spretnost prstov. To so odlične vaje za razvoj grobe in fine motorike. Popolne fidget igrače Mox so edine med vsemi žogami, ki znajo sestaviti stolp! Zabavna navpična postavitev razvija logično razmišljanje otroka in krepi povezavo oko-roka.

Predvsem pa je Mox mali zabavnež z velikimi usti. Rad se širokousti in je pravi osebek, rad se pači, govori in smeji. Zlahka pogoltne kamenčke, kovance in druge stvari, ki mu ropotajo v trebuhu. Rad ima, da ga vržeš, ujameš in podiš po zraku sem in tja. Odbija se in skače, a ne preveč, da ne bi šel predaleč.

Skupaj z brati akrobati te žogice Mox naučijo žonglirati, sestaviti stolp ali jih v obroču Nello poditi in loviti. Živahno vibrantne barve in prijetno mehak Mox je vedno nasmejan. S svojim svilenim dotikom ta senzorični očarljivec privabi k raziskovanju že dojenčka.

Ko ga vržeš in uloviš se oglasi z »Mox«. In če vržeš vse tri, se bratje oglasijo »Mox, Mox, Mox«.  Ali Je Mox bolj lutka ali žogica, presodite sami.

Mox je zelo priljubljena v svetu igrač za otroke in odrasle tudi kot fidget toys – igrače za samoregulacijo počutja. Pomiri, odpravi nemir pri otroku, poveča zbranost pri učenju in zmanjša stresno počutje odraslih (t.i. managerska igrača).

Edinstvene in neponovljive žogice Mox so seveda tudi trajnostna igrača, ki raste z otrokom. Primerna so za katerokoli starost od rojstva dalje. Lahko se tudi pošalimo in rečemo da je Mox odličen za igro od rojstva do 99 let.

Podrobnosti igrače:

  • Fidget igrača za staro in mlado od rojstva dalje.
  • Set 3 žogic modre, rumene in rdeče barve iz najboljšega silikona za neskončno igre in odpavljanje nemira pri otroku in odraslemu.
  • Žogice se odpirajo in obračajo navzven in navznoter, sestavljajo in so nekaj posebnega. Oglašajo se z različnimi zvoki in odlično kombinirajo z drugimi igračami. Rade so tudi v vodi.

Dodatne informacije

Proizvajalec Moluk

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MOLUK Senzorične žogice Mox Fidget Mix

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.