Več pogledov

Moluk

MOLUK Senzorične žoge Oibo Pastel

Moluk
19.791 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 21,99 €

Akcijska cena 19,79 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 19,79 €
Quick overview:

Zlata nagrada po izbiri staršev in Platinasta za najboljše igrače za dojenčke in malčke v kategoriji 0-2 let! 


Super nagrajene senzorične igrače, Oibo Pastel žoge za dojenčke in malčke so pometle s konkurenco in postale veliki hit med sodniki na tekmovanjih za izbiro najboljše igrače. Seveda so se tudi otroci odločili enako!

Elastična, sestavljiva, kotaleča in stiskljiva senzorična žoga se odlikuje z edinstvenim domiselnim oblikovanjem. Razvojne igrače za dojenčke v podobi ekstremno taktilne senzorične žoge Oibo so visoko prilagodljive igri otroka. Odlična je za metanje, prijemanje, grabljenje, raztezanje, stiskanje in celo žvečenje.


Če iščeš razvojne igrače za eno leto, igrače za dojenčke  3 mesece, 6 mesecev ali prve igrače za dojenčka si našel. To je Oibo!


Zabavna akcijska igra z Oibo Pastel senzoričnimi žogami se krasno dopolnjuje z zabavno učno lastnostjo kock. Zagrabi kocko stisni jo in obrni pa dobiš žogo. Ali obratno seveda. Igraj se z igračo, ki jo potrebuješ. Sestavljaj zabavne kocke ali se žogaj.

Šifra izdelka: 5043424
EAN: 7640153434241

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Grizala, kocke in žoge za otroke 0+ Vrhunski igralni trojček je izdelan za veliko različnih načinov igre.  Z Oibom otrok dobi popolno, varno in trajno igračo s katero se bo igral vrsto let in se je ne bo naveličal.

Igra s senzoričnimi žogami Oibo ima neprecenljiv razvojni učinek na otroka. Zabavne žoge spravijo otroka v gibanje in so odlične za razvoj grobe motorike. Z raztegovanjem krepijo mišice rok in prstov. Obračanje žog je imenitna vaja za razvoj fine motorike in sestavljanje stolpa krepi povezavo oko-roka. Silikon najvišje kakovosti bo poskrbel za nežno pomiritev vnetih dlesni dojenčka in barve za zgodnji razvoj vida dojenčka.

Igrače Moluk se imajo med seboj rade. Več jih je skupaj boljše so in bolj se bodo otroci igrali z njimi boljši bodo. Kreativna igra s čudovitimi Moluk igračami je zagotovljena in z njo za otroka tudi zelo pomemben razvoj domišljije.

Izbirajte pametno in ne zamujajte v razvoju otroka - izberite najboljše - izberite  MOLUK. Nagrade: PARENT'S CHOICE  ZLATA MEDALJA in PLATINASTA MEDALJA  JUNIOR DESIGN AWARDS

Priporočeno za IGRO, ZABAVO IN RAZVOJ otroka od 0+ dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Moluk

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MOLUK Senzorične žoge Oibo Pastel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.