Več pogledov

Moluk

MOLUK Fidget Toys Oogi - ZADNJI KOSI

Moluk
14.391 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 15,99 €

Akcijska cena 14,39 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,39 €
Quick overview:

Najboljše akcijska fidget figurica kar si jih lahko zamislite! 


Pravi Spiderman, ki je v celoti izdelan iz super-raztegljive silikonske gume je najboljši predstavnik fidget toys za otroke in odrasle! Za našega prijatelja, zabavnega posebneža je skoraj vse mogoče. Opremljen z velikimi priseski na glavi, rokah in nogah, se lahko prilepi na vsako gladko površino. Močno ga potegni, široko razteguj in poslušaj pokljanje priseskov! 

Oogi prihaja iz … No, tega nihče resnično ne ve. Tukaj je, da nas zabava, nasmeji in dovoli domišljiji, da poleti! Dodaj domišljiji dobro močno vajo za raztezanje in reci pozdravljen Oogi! 

Akcijska figurica Oogi Stiki je je kreativna igrača z velikim razvojnim učinkom na otroka! Krepi fino-motorične spretnosti, koordinacijo med rokami in očmi, ustvarjalnost in domišljijo. Pomiri nemirnega otroka in mu izboljša koncentracijo.

Vodna igrača, ki se s svojimi dolgimi raztegljivi rokami in močnimi priseski odlično počuti v kopalni kadi, na bazenu ali morju. 

Fidget toys – igrače za samoregulacijo počutja. Pomirijo, odpravijo nemir pri otroku, poveča zbranost pri učenju in zmanjša stresno počutje odraslih!

Nagrajene in zabavne razvojne igrače iz družine Oogi!


Green eco-friendly toy


Šifra izdelka: 43101
EAN: 7640153431011

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Velikost: 13 cm

Material: silikon najvišje kakovosti, ki izpolnjuje standard prehrambene industrije, BPA-free, phthalate-free, latex-free

V nasprotju s tradicionalnimi delitvami na lutke za deklice in akcijske figure za fante je Oogi zabaven tako enim kot drugim. Oogi je igrača, ki je primerna za vse, ne glede na starost ali spol. Izdelan je iz visokokakovostne, neoporečne silikonske gume. Je varen, trajen in enostaven za čiščenje. 

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Igrača ni namenjena grizljanju ali žvečenju. Nevarnosti zadušitve z odtrganimi delci.

Barva: rdeča

Dodatne informacije

Proizvajalec Moluk

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MOLUK Fidget Toys Oogi - ZADNJI KOSI

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.