Več pogledov

Vilac

VILAC Gumitvist

Vilac
5.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

5,50 €
Quick overview:

Hop, hop, dajmo skoči! Brezčasni Gumitvist Vilac za gibalni in motorični razvoj otroka.


Igra z brezčasnim mavričnim gumitvistom je odlična za otrokov razvoj, saj imata gibanje in igra pomembno vlogo pri emocionalnem in socialnem razvoju otroka. Medtem ko otrok preskakuje elastiko, se razvijajo gibalne spretnosti. Pri tem pa se seveda neskončno zabava in trenira možgane. Kako? Ja, pri preskakovanju niso ''zaposlene'' samo noge. Možgani aktivirajo miselne procese za ravnotežje, rotacijo, kam skočiti, kdaj. Priljubljena igrača, ki ji bodo pristopili tudi fanti, je še posebej priljubljena med deklicami. Visokokakovostna elastika Vilac pisanih barv je dolga 2m. Primerno je za otroke od 5 let naprej.


V svojih knjigah dr. Ranko Rajović, ki je specialist interne medicine in magister nevrofiziologije, pogosto poudarja, da je igra gumitvista tista, ki povezuje največ možganskih poti. Idealne so ravno stare igre, kot so preskakovanje elastike, frnikule, ristanc, saj se s pomočjo njih razvija ravnotežje, akomodacija, orientacija, otrok mora med igro razmišljati.


Igranje s pisanim gumitvistom je zabavno in koristno za celosten otrokov razvoj.


Zabavno igranje za gibanje in razvoj!

Šifra izdelka: V3120
EAN: 3048700031204

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Gumitvist je brezčasna igra za razvoj možganov in gibalne spretnosti.

Vilac je izdelal vedno IN visoko kakovostno pisano elastiko, ki jo otroci naravnost obožujejo! Vse njihove igrače izpolnjujejo ali presegajo varnostne standarde EU in so certificirane, da ne vsebujejo svinca, ftalatov in alergenov.

Ko otrok preskakuje vrvico, to spodbuja razvoj njegovih gibalnih spretnosti, ravnotežja in razvija možgane. Uri torej fino motoriko, senzorične sposobnosti in kar je zelo pomembno, druži se s prijatelji, z otroki in širi svojo socialno mrežo. Osebni stik je tisti, ki ga otrok potrebuje za emocionalni in socialni razvoj. Seveda se mu pri igri z gumitvistom pridružite tudi vi in se preizkusite v preskakovanju elastike. Zabavno in nepozabno bo!

PodrobnostI:

  • Dimenzije: 37,5 x 19 x 2
  • Material: elastika
  • Test in varnost: CE test, izdelek je v skladu z vsemi EU standardi varnosti
  • Starost: od 5 let dalje

Opozorilo: Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 5 let starosti. Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete, zaradi možnosti zadušitve.

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Gumitvist

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.