Vilac

Francoski Vilac je že več kot stoletje znan kot izdelovalec enih najboljših lesenih igrač na svetu.

Vas Moirans-en-Montagne je leta 1911 postala francoska prestolnica igrač. Izjemne oblikovalske sposobnosti, umetniški pristop in les najvišje kakovosti so sestavni deli imenitnih lesenih igrač, ki prihajajo izpod rok francoskih mojstrov. Garancija kakovosti Vilac zagotavlja trajnost lesenih igrač in vrhunsko oblikovanje je pojem v svetu lesene igrače.

Brezčasne, naravne in zdržljive lesene igrače Vilac so izdelane, da trajajo in se prenašajo iz ene generacije v drugo.

Skrbno izbran les se uporablja glede na tehnične zahteve igrače. Prestižni izdelovalec igrač večinoma uporablja bukov in borov les iz obnovljivh virov.Vse barve in laki, ki se uporabijo pri končni obdelavi igrače so skrbno izbrani in varni za otroka. Vse je testirano in certificirano v laboratorijih, ki zagotavljajo varen prehod igrače iz rok v usta. Barve igrač so odporne na otroško slino in pull-along igrače z vrvico za najmlajše imajo varnosten zatič. Igrače ne vsebuejo alergenov, ftalatov ali težkih kovin. Velika ponudba oobsega vse od lesenih razvojnih igrač za najmlajše, glasbenih igrač, družabnih in miselnih iger in igrač za igro na prostem. 

Pri oblikovanju prestižno izdelanih lesenih igrač Vilac sodelujejo priznani in priljubljeni oblikovalci in umetniki. Visoka kakovost in francoski šarm lesenih igrač Vilac sta neubranljivo privlačna. 

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 21

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 21

Stran:
  1. 1
  2. 2