Več pogledov

Vilac

VILAC Pištola za otroke Frača

Vilac
19.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,90 €
Quick overview:

Ojej, glej kakšna dobra piratska pištola za otroke!


Popolna piratska otroška pištola je nujna oprema za vsakega malega gusarja. Vilac Frača je čisto zaresna lesena gusarska pištola s pravim mehanizmom za napenjanje in streljanje elastik. V strelskem kompletu je pet prožnih elastik s katerimi bo mali gusar imenitno podiral deset priloženih tarč. 


Igrače za fante so pomembna reč in atraktivna gusarska pištola Vilac je res nekaj posebnega. 


Lesena otroška pištola Vilac Frača je izdelana v maniri pravih gusarskih pištol. Mali pirat bo z njo odlično opremljen in dobro pripravljen na razburljive dogodviščine gusaskega življenja. Saj veš, piratsko življenje je zabavno a včasih tudi nevarno in dobra pištola prav pride vsakemu gusarju. Sploh, če si pomembne kapitan in vodiš svojo razposajeno posadko po širnih morjih sveta. 


Pištola Vilac Frača sodi med top darila za fante 3 leta in več.


Kakovosten les in odlična končna obdelava pištole za otroke Frača jo delata pravi eye-cather. Vsak fantek od 3. leta dalje bo čisto prevzet od navdušenja in zabavna igra vlog se bo pričela takoj. Srditi gusarski spopadi in junaška dejanja malega kapitana bod vsakodnevnica otroške sobe. Tudi, če iščeš igrače za fante 8 let si le poglej še tole prelepo pištolo. Zagotovo je streljanje in podiranje atraktivno ilustriranih priloženih tarč igra, ki je zanimiva vsem fantkom. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: V9905
EAN: 3048700099051

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Med zabavne igrače za fante 3 leta vsekakor ne smemo pozabiti uvrstiti pomembne piratske pištole.

Francoski Vilac je znan po svojih izredno domiselno oblikovanih in zelo kakovostnih igračah za fante. Ostro oko in mirna roka je nekaj kar potrebuje vsak dober strelec, da zadene tarčo. S piratsko pištolo otrok od 3. leta dalje vadi fino motoriko, koordinacijo oko-roka in spretnost veščine uporabe rok. 

Darila za fantke od 3. leta dalje.

Z leseno gusarsko pištolo na gumice dobimo odlično priložnost za bogato igro vlog, ki jo fantki obožujejo. Ob njej razvijajo domišljijo in motorične spretnosti. Vsk fantek se je bo zelo razzveselil kot darila ob vsaki priložnosti.

Podrobnosti igrače:

  • Velikost 30 x 10 x 2,5cm.
  • Material les, guma, plastika.
  • V kompletu lesena pištola, 10 x tarča, 5 x trpežna guma.
  • Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Pištola za otroke Frača

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.