Več pogledov

Vilac

VILAC Jadralno letalo igrača

Vilac
17.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

17,90 €
Quick overview:

Prihaja novo Jadralno letalo igrača iz linije Vilac Airlines!


Extra veliko jadralno letalo za otroke Vilac XL je igrača izdelana iz super lahkega materiala in okrašeno z imenitnimi nalepkami. Vsaka flotilja otroške sobe bo ponosna na novo pridobitev. 50 cm dolgo otroško jadralno letalo ima razpon kril 48 cm in se odlično spozna na delovanje vzgona in zračnega upora, ki ga je že daljnega  leta 1867 preučeval nemški vesoljski inženir Otto Lilenthal.


Vilac jadralno letalo za otroke je pravi glider, ki ga bodo najraje pilotirali fantki od 5. leta dalje.


Otroško jadralno letalo dobiš v lični kartonski škatli, ki bo več kot primerna tudi kot darila za fante 5 let. Enostavno montažo 50 cm dolgega jadralnega letala bo v nekaj korakih, brez lepila opravil hišni avio-mehanik očka. Mama bo medtem pripravila hitro malico in mladi pilot se bo oblekel za svoj prvi jadralni polet. Letenje z jadralnim letalom Vilac Airlines je sila preprosto. Samo držiš trup letala s palcem in kazalcem v nivoju z zračnim profilom v katerem želiš vzleteti. Ko ga vržeš, tvoj novi glider zlahka dobi zagon in jadralno letalo jo s stilom zareže po zraku! 


Mali pilot se bodo zelo zabavali, ko bodo vednom znova zaznali neverjetno delovanje vzgona in zračnega upora. Odlične igrače za fante Vilac so zelo izvirne in so tudi zelo ugodna darila za fante. Prepričani smo, da se bodo z njimi zelo zabavali vsi fantje in tudi njihovi starši. Pa še dedek bo hotel postati pilot in ga spuščati. Garantiramo! 

Šifra izdelka: V3215
EAN: 3048700032157

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI + ZGODBA IGRAČE

Garancija kakovosti Vilac
; Priljubljene in kakovostne lesene igrače znanega podjetja iz Francije so trajnostno izdelane na ekološko odgovoren način. Trpežne lesene igrače zdržijo ogromno igre dan za dnem, leto za letom. Les je naraven in trpežn material z značajem in prijeten na dotik. Vilac preoblikuje les na čudovit način,  ki igračam vdihne življenje in igro polno domišljije!

Neoporečna kakovost igrač za največjo varnost; Igrače Vilac oblikujejo v oblikovalski pisarni Jura kjer najboljši strokovnajki za igrače skrbijo za najmanjše podrobnosti igrač in lepo zaključene igrače . Specialisti na področju igrač zagotavljajo kakovost že v fazi načrtovanja. Les za igrače je skrbno izbran glede na tehnične omejitve izdelka. V Vilacu obdelujejo predvsem najboljši les, ki ga dobijo iz bukev, bora in pušpana. Ta les prihaja iz trajnostno gospodarjenih gozdov. Vse Vilac lesene in druge igrače so 100% zagotovljeno brez alergenov, ftalatov in svinca! Igrače izdelane v Franciji ali uvožene, nadzoruje oddelek za kakovost, pa tudi certificirani laboratoriji (kot sta SGS ali Bureau veritas), da se zagotovi skladnost vseh igrač. Vse igrače Vilac imajo oznako CE. To je regulativna oznaka, ki zagotavlja, da izdelek izpolnjuje določene tehnične standarde in pridobi pravico do prostega gibanja po celotnem ozemlju Evropske unije. Naše igrače so v skladu z bistvenimi zahtevami evropske direktive št. 2009/48/ES o varnosti igrač v vseh fazah njihove izdelave in so zato skladne s standardi za igrače EN 71/1-2-3.

Oznaka kakovosti "Living Heritage Company" & Znak znanja in izkušenj regijskega naravnega parka Haut Jura.

Podrobnosti igrače:

  • Dostavljeno kot komplet v kartonski škatli.
  • Primerno za starost 5 let in več. 
  • Letalo je izdelano iz polistirena za sestavljanje in okrasitev z nalepkami, ki so namenjene za ure zabave za otroke od 5. leta starosti.
  • Dimenzije paketa 49 x 7 x 12,1 cm.
  • Teža 140 gramov. 
  • Dolžina 50 cm. Razpon kril 48 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Jadralno letalo igrača

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.