Več pogledov

Stomp Rocket

STOMP ROCKET Ultra

Stomp Rocket
26.991 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 29,99 €

Akcijska cena 26,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 26,99 €
Quick overview:

Zabava za vso družino in darilo, ki ga morate imeti pripravljenega v vaši omari za darila!

Nič ni boljšega od vznesenega otroka, ki odpira darilno škatlo in natančno ve kaj bo počel z igračo v njej in kako jo bo pripravil do tega, da bo najbolje delovala.

Odprite škatlo z raketami Stomp Rocket in zabava se lahko prične takoj. Brez goriva in baterij, samo z močjo mišic bodo te zabavne rakete odletele visoko v zrak kjer se bodo podile in tekmovale.

Hit zabava za vse starosti. Otroci jih seveda obožujejo, a najzabavnejši del prihaja s tem, da se tudi odrasli radi vključijo. Glejte navdušene obraze vseh, ko presenečeno spremljajo živahne rakete kako se dvigajo do 60 metrov visoko nebo.

Veliko gibanja in kreativne igre, ki jo otroci razvijajo v neštetih variacijah vas bo presenetilo. Možnosti so neskončne in otroci radi tekmujejo - kako usmeriti in kam izstreliti raketo, da zadene cilj, kako skočiti na zračno blazino, da bo prava moč: z eno nogo, dvema ali  celo vzvratno? Upoštevajte kote, čas letenja, izmerite razdalje in pridobivajte podatke za izračune. Stomp rakete so kot nalašč za učenje osnovnih in bolj zapletenih lekcij iz fizike, ko demonstrirate gibanje in silo. Otroka spontano pripravijo do fizične aktivnosti in kreativne igre, kar skupaj daje perfekten razvojni učinek na otroka. Rezultat je igra z veliko učenja in obilo zabave za vso družino.

Zabavno in preprosto za uporabo, brez posebnega sestavljanja ali zapletenih navodil je vzletna rampa z raketo takoj nared za igro. Vsebina: 4 rakete z veliko penasto glavo in krilci, Stomp blazina za zračni potisk, cev in stojalo.

Sedaj pa kar - Akcija! 

Starost
: 5+

Šifra izdelka: 1620008
EAN: 0795516200081

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI:

Groba motorika otroka se ne razvija sama od sebe. Današnji otroci se pogosto srečujejo z veliko težavo in to je neodzivnost vestibularnega in proprioceptivnega sistemaIgrače za razvijanje grobe motorike, jim dajejo ravno to kar nujno potrebujejo za večjo odzivnost - to je več gibanja! Razvojne igrače Stomp Rocket Ultra poženejo otroka v gibanje!

Zabavno igranje, za razvoj in znanje! Priporočljivo za starost od 6. leta dalje.

Dodatne informacije

ProizvajalecStomp Rocket

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Dobre rakete!
Napisal/-a Hari
26. oktober 2020 15.47.32 CET

Mi smo ta rocket nabavili za dva otroka. 3 in 5 let. Jaz in oba moja sina se vedno zabavljamo z njim, ko ga vzamemo ven.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: STOMP ROCKET Ultra

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.