Stomp Rocket

Stomp Rocket je v nebo usmerjena raketna akcija, ki prinaša veliko gibanja!

Priljubljene rakete poskrbijo za veliko zabave in smeha medtem, ko brez hrupa odletijo visoko pod nebo. S Stomp Rocket se je Slovenija prvič spoznala, ko so jih našli specialisti za igrače - Kreativne igrače in z njimi razsveselili otroke in starše na domačem trgu. 

Najbolj priljubljena modela Stomp Rocket Ultra in Junior poskrbita za ogromno zdrave zabave otrok od 3. leta dalje. Super zabavne rakete so prave hit igrače, ki izvabljajo vesele krike otrškega navdušenja. Med aktivno igro izstreljevanja različnih raket, ki se podijo visoko v zraku in skrbijo za razvoj grobe motorike se otroci lahko tudi veliko učijo. Visoko leteče rakete, ki se izstreljujejo zgolj z močjo mišic so tudi idealne igrače za učenje osnov fizike in matematike. Poleg živahnega skakanja, tekanja in lovljenja po izstrelišču je seveda potrebno znati tudi odmeriti silo, osnovne kote letenja in usmerjanja. Igra z raketami je prava demonstracija gibanja in sile. Živahna zabava, ki navduši vso družino in poskrbi za veliko zabavnih dni igre na prostem.

Rakete Stomp Junior so pravi primer odlične in v svetu priljubljene  STEM igrače (znanost, tehnologija, inženiring, matematika) za otroke od 3. leta starosti dalje. Ultra pa so primerne za otroke od 6. leta starosti dalje. Ne glede na to ali iščemo odlična darila za punčke ali fante bodo rakete pravo presenečenje, ki vedno navduši.

Preberi večManj

1 izdelkov

 • -10%
  STOMP ROCKET Ultra

  STOMP ROCKET Ultra

  Cena: 29,99 €

  Akcijska cena 26,99 €

  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 26,99 €

1 izdelkov