Več pogledov

Vilac

VILAC Magnetki za otroke Vrt

Vilac
17.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

17,90 €
Quick overview:

VILAC Magnetki za otroke Vrt hitro dobijo svoj prostor na hladilniku ali magnetni tabli.


Dvajset odlično izdelanih lesenih magnetov na priljubljeno temo vrta, bo odlična osnova za sestavljanje vedno novih zgodbic. Živahno obarvani in umetniško ilustrirani magnetki na privlačen način prikažejo živahno podobo življenja na vrtu. Rastline in živalice s tvojega novega vrta so lepo upodobljene na kar 20-ih lesenih magnetih Vilac Vrt. Magnetna privlačnost in dobre zgodbice glavnih junakov umetelno lustriranih magnetnih podobic z vrta te prevzamejo.


Neubranljivo privlačne magnetne igrače Vilac.


Pozorno izdelana magnetna igrača je sestavljena iz kovinskega magneta in lesene ploščice. Živahne lustracije lesenih magnetkov dajejo velik navdih k pripovedovanju mnogih zgodbic s podeželja. V igralnem setu Vilac Vrt ne manjka nič kar je potrebno za popolno dogajanje na domačem vrtu. Od rožic do polžka, žabice, sovice, ki jih radovedno gleda, ptičkov, želve, kačjega pastirja, metulja, pikapolonice in drugih prebivalcev vrta. Vse je tukaj, tudi domača muca.


Odlični magneti za hladilnik ali magnetno tablo!


20 privlačnih lesenih magnetov bo poskrbelo tudi za popestritev izgleda kuhinje. Hladilnik bo postal pravo igralno prizorišče in  gledališče. Prikupni leseni magnetki bodo hitro s pomočjo otroške domišljije uprizorili pravo gledališko predstavo, ki bo razveselila vse prisotne. Zelo dobro, namreč razvoj govora in besednega zaklada otroka izvira iz pripovedovanja in poslušanja. Torej mu pripovedujte ali ga poslušajte kao pripoveduje. In magneti igrače Vilac dajejo ravnio to priložnost.


Otroški magneti, otroška radovednost in magnetna privlačnost Vilac Vrt.


Med otroci vedno priljubljene magnetne igrače se vedno izkažejo kot znova in znova zabavne. Takšne in drugačne kot so vse oživijo v rokah otrok. Magnetizem je zabavna fizikalna zakonitost, ki poskrbi za obilo zabavne igre. Pa tudi učenja. Saj veš kje so magnetne sile doma. Obstajata severni in južni pol in poučno potovanje se lahko takoj prične. Vrt bo preselil pestro življenje malih prebivalcev vrta na magnetno ploščo v otroško sobo ali kar na hladilnik v kuhinjo. Otroci se radi zaigrajo z njimi kjerkoli so. Kovine je povsod dovolj in magnetki so prava stvar za na pot, izlet, počitnice, obisk, kamorkoli.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 2. do 6. leta starosti.

Šifra izdelka: V8026
EAN: 3048700080264

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Magneti za otroke Vilac si bodo hitro poiskali svoje najljubše mesto.

Leseni magnetki Vrt so kakovostno izdelani iz lesa z magnetom na hrbtni strani. Prinašajo zabavno življenje z vrta v otroško sobo, spodbujajo razvoj domišljije, govornih sposobnosti in fine motorike otroka. Visoka kakovost in vrhunsko oblikovanje francoskega Vilaca je nekaj kar ne gre prezreti. Več kot 100 letna tradicija izdelovanja lesenih igrač, francoski šarm in ustvarjalni oblikovalci iz vrst priznanih umetnikov. To je VILAC!

Podrobnosti igrače:

  • Material les, kovina.
  • Velikost 15 x 14 x 6 cm.
  • Vsebina 20 lesenih magnetkov.
  • Igra z magnetki spodbuja razvoj fine motorike, bogati besedni zaklad, govorne sposobnosti in razvija domišljijo otroka. Učenje barv in živali.
  • Igrača je primerna za igro otroka od 2. do 6. leta.
  • Starost 2+

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Magnetki za otroke Vrt

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.