Več pogledov

Vilac

VILAC Magnetki za otroke Vozila

Vilac
17.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

17,90 €
Quick overview:

Spoznaj promet in se zabavaj z Vilac Magnetki za otroke Vozila!


Katera nova vozila lahko spoznamo in kam lahko z njimi odpotujemo? Marsikam, saj je otroška domišljija neskončna. Z Vilac lesenimi magnetki bo malček spoznaval pojem prometa in različna nova vozila. Stimulirajo opazovanje in ročne spretnosti. Komplet vsebuje 20 simpatičnih magnetkov za učenje in zabavo. Od osebnega avtomobila, avtobusa, gasilskega tovornjaka, helikopterja, letala, vlaka, reševanega vozila, ladje, podmornice in drugih. Otrok jih bo poimenoval, širil svoj besedni zaklad in pripovedoval zanimive zgodbice. Z veseljem jih bo pripenjal po hladilniku, postavljal po steni svoje sobe ali jim našel mesto še kje drugje. Narejeni so iz trpežnega lesa, prijetni na otip in zapakirani v lično škatlo. Kamor koli greš, jih lahko vzameš s seboj in uprizoriš svoj prometni živ žav. Primerni so od 2. leta dalje.


Otroški leseni magnetki za urjenje ročnih spretnosti in širjenje besednega zaklada.


Prikupne barvite magnetke različnih vozil bo otrok z veseljem vključil v svojo igro. Malček bo razmišljal in sestavljal možne kombinacije vozil v prometu, jih postavljal in prestavljal. Veliko zanimivih nalog, kot na primer zagotoviti prevoz asfalta s tovornjakom hruško do delovišča, kjer gradijo novo stavbo, vmes organizirati nujni prevoz poškodovanega do najbližje bolnišnice, dati znak za vzlet letala s potniki, ki že čakajo, da odpotujejo na počitnice in številne druge. Takšna igra spodbuja koncentracijo in sposobnost načrtovanja in predvidevanja situacij. Pri tem bo širil besedni zaklad, nastajale bodo nove in nove zanimive zgodbe. Krepila se bo koordinacija oko-roka, spretni prsti bodo obračali, postavljali in pripenjali lesene magnetke na hladilnik ali jih postavljali na druge površine v prostoru.


Za zabavno igranje, razvoj in znanje otroka od 2 let dalje.

Šifra izdelka: V8028
EAN: 3048700080288

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroški magneti Vozila Vilac so popolni za učenje, zabavo in razvoj spretnosti.

Spretnost prstov in rok pride z vajo, s treningom. Veščine prstov se razvijajo s čim več prijemi, ko prsti magnete obračajo, postavljajo. Z barvitimi praktičnimi magnetki bodo lahko pripenjali risbe in urili prstne mišice, ki so potrebne za risanje in kasneje pisanje. Najbolj praktično in zabavno je, da to lahko otrok počne skozi igro s kvalitetnimi lesenimi magnetki Vozila. Zelo pomembno se mu bo zdelo, da organizira in upravlja, kako se odvija promet z različnimi vozili. S tem pridobiva na samozavesti, gradi dobro samopodobo da zmore, zna in si upa novim izzivom naproti.

Magnetne igrače Vilac Vozila poskrbijo za dobro počutje otroka igri, razvoj spretnosti in učenje na izjemno zabaven način.

Vrhunsko oblikovanje, izdelava in umetniški pristop so zagotovilo za odlične lesene igrače in njihovo trajnost ter brezčasnost. Francoski Vilac je eden najboljših proizvajalcev lesenih igrač na svetu. Naj se vozila peljejo z otrokom povsod! Lična škatla je kot nalašč za to, da jo vzame s seboj.

Podrobnosti igrače:

  • Material les, magnet.
  • Dimenzije 15 x 14 x 6 cm.
  • 20 barvnih magnetkov različnih vozil.
  • Fina motorika, koordinacija oko-roka, domišljija, besedni zaklad, sposobnost predvidevanja.
  • Starost od 2 let dalje.
  • Vse igrače Vilac so v skladu z vsemi EU standardi CE za varnost igrač.

OPOZORILO: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Magnetki za otroke Vozila

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.