Več pogledov

Vilac

VILAC Lesene kocke Pravljice

Vilac
21.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,50 €
Quick overview:

Lesene kocke, zgodba o obutem mačku, mali morski deklici ali katera druga? Pravljice na kockah Vilac ti omogočajo, da sestaviš 6 najimenitnejših otroških zgodbic.


Kaj imajo skupnega Obuti maček, Janko in Metka, Rdeča kapica, Zlatolaska in trije medvedki, Trije prašički in Mala morska deklica? To so najbolj čudovite pravljice za otroke, ki jih je priznani francoski proizvajalec igrač upodobil na prikupnih lesenih kockah za sestavljanje. V kompletu je 9 lesenih kock, iz njih malček lahko sestavi 6 različnih vedno IN otroških pravljic. Pisane kocke so zelo koristne za krepitev fine motorike in ročnih spretnosti, opazovanje in koncentracijo. Klasično zgodbo lahko vi ali malček poveste po svoje. Otroška domišljija je čarobna! Krepil se bo govor in jezikovne veščine, sposobnost pripovedovanja. Iz pravljičnih kock lahko otrok seveda zgradi stolp ali jih sestavlja po želji. Možnosti je ogromno, zato so kocke lahko praktično in zelo uporabno darilo za vsako priložnost. Primerne so za starost od 2. leta dalje.


Prikupne lesene kocke za sestavljanje spodbujajo razvoj ročnih spretnosti in pripovedovanje.


Ko bo otrok prijemal in zlagal kocke, bodo zaposleni prsti in možgani. Medtem, ko jih bo opazoval in obračal, bo razmišljal, kako naj jih obrne, da se prikaže ilustracija čudovite pravljice obutega mačka, treh prašičkov ali katere druge. Ali pa bo zgradil čudovit pisani stolp. Pri sestavljanju lahko nastane tudi kakšna kombinacija povsem nove zgodbe, kdo ve. Izmislite si jo vi ali otrok in se zabavajte! Pri tem se bodo krepile veščine govora in sposobnost pripovedovanja. Kakovostna lesena igrača, ki je neprecenljiva za zgodnji razvoj otroka.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 2. leta dalje.

Šifra izdelka: V2407
EAN: 3048700024077

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kocke Pravljice so odlična učna izkušnja za radovedne malčke.

Med igro z 9 lesenimi kockami otrok razvija veščino uporabe dlani in prstov – fino motoriko. Prav tako razvija usklajenost oko-roka in zgodnji razvoj logičnega razmišljanja. Pri sestavljanju bo krepil koncentracijo, prostorsko predstavo, ko bo obračal kocke in iskal prave dele spredaj-zadaj ilustracije za posamezno pravljico. Ko bo pravljica sestavljena, naj se pripovedovanje začne. Otrok ali vi, morda pa oba skupaj. Otroku bo sproščeno govorjenje ob slikah pravljic pomagalo k boljšem razvoju govornih veščin, krepila se bo tudi samozavest in bogatil besedni zaklad. Z lesenimi kockami se otrok lahko igra praktično povsod, saj so preproste za nošenje. Primerne so za otroke od 2. let dalje. Vedno IN kocke Pravljice Vilac so odlična izbira! Nedvomno se bodo izkazale kot top darilo za sestavljanje pravljic ali gradnjo barvitega stolpa.

Podrobnosti:

  • 9 lesenih kock v lični škatli.
  • 6 najimenitnejših pravljic za otroke.
  • Stranica kocke 4,5 cm.
  • Razvoj veščine uporabe rok, fine motorike, koordinacije oko-roka, koncentracije.
  • Krepitev govornih veščin in besednega zaklada.
  • Primerno za starost od 2. leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Lesene kocke Pravljice

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.