Več pogledov

Vilac

VILAC Lesene kocke Kmetija Zvočne

Vilac
24.43 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 34,90 €

Akcijska cena 24,43 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 24,43 €
Quick overview:

Zvočne Lesene kocke Vilac Kmetija veliko skrivajo, razišči jih!


Na kmetiji je lepo seveda in enajst domiselno oblikovanih lesenih senzoričnih kock z ljubkimi ilustracijami živali bo otroka pritegnilo na prvi pogled. Kocke za ustvarjalno igro so različnih oblik, velikosti in motivov. Prelepe barve in motivi živali s kmetije bodo malčke spodbudile, da preizkusijo svoje sposobnosti, ko bodo gradili stolp ali preprosto zlagali kocke v vrsto. Ko jih bo malček prijel in potresel, bo zaslišal različne zvoke. Vau, igralne kocke, ki skrivajo različne zvočne efekte. S pomočjo senzoričnih lesenih kock bo otrok spoznaval barve, oblike, zvoke. Set čudovito ilustriranih lesenih kock je zasnovan za razvoj motoričnih spretnosti, razvijanje sluha, vida, dotika. Zapakirane so v lično škatlo. Primerne so od 18 mesecev dalje in so popolno darilo za male raziskovalce.


Lesene kocke za sestavljanje spodbujajo razvoj slušnih in motoričnih spretnosti.


Med igro s kockami razvija motorične veščine, koordinacijo in kreativnost. Zlaganje kock in sestavljanje zgodbic je poučno in zabavno. Pa tudi primerjava različnih zvokov in oblik. Motorika, razvoj domišljije, krepitev besednega zaklada in razvoj govornih sposobnosti so veščine, ki jih otrok pridobi med igro s kockami. Vsakič, ko prime kocko in jo potrese, zasliši drugačen zvok, zato so zelo primerne razvoj sluha.


Zabavno igranje za razvoj in znanje od 18 mesecev dalje.

Šifra izdelka: V2102
EAN: 3048700021021

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesene kocke za ustvarjanje senzoričnih dogodivščin in razvoj malčkovih spretnosti.

Zabavno igranje in spoznavanje zvokov s prikupnimi kockami, na katerih so upodobljene živali in motivi kmetije, bo pritegnilo vsakega otroka. Med igro z lesenimi kockami razvija motorične veščine, koordinacijo in kreativnost. Igrača je primerna za malčka od 18 mesecev naprej in mu bo zelo koristila pri nadaljnjem razvoju. Otrok spoznava zvoke, primerja kocke, kako velike so, kakšne oblike in katerih barv. Ko jih bo obračal, bo spoznaval tudi prostorsko percepcijo. Zagotovo pa bodo med igro nastale tudi zanimive zgodbice, ki bodo navdušile otroka in vas. Pojdi na kmetijo in spoznaj njene junake!

Podrobnosti igrače:

  • Velikost 19,5 x 19,5 x 4,5 cm.
  • Material les.
  • Motivi s kmetije.
  • Razvoj veščin uporabe rok, koordinacija oko-roka, domišljija, besedni zaklad, sestavljanje zgodbic, učenje barv, spoznavanje živali.
  • Za slušni razvoj, spoznavanje zvokov.
  • Priporočena starost od 18 mesecev dalje.

OPOZORILO: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete, zaradi možnosti zadušitve.

Dodatne informacije

ProizvajalecVilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Lesene kocke Kmetija Zvočne

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.