Več pogledov

Vilac

VILAC Tetris 3D in 2D

Vilac
24.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,90 €
Quick overview:

Atraktiven VILAC Tetris 3D in 2D iz kakovostnega lesa in puzzle lepih barv!


Igraj najboljše miselne igre za otroke Vilac idealne za starost od 5. do 12. leta! Izberi priljubljeni Tetris Vilac, ki prihaja v novi prenovljeni super eleganti poodobi. Čudovito obarvane geometrijske oblike puzzle te bodo navdušile. Priloženih je kar 50 kakovostnih aktivnostnih kartic za reševanje novih modelov in izzivo reševanja ugank tetrisa v 2D in v 3D oblikah. Fantastično! 6 težavnostnih stopenj je dovolj za veliko igre v različnih starostnih in razvojnih obdobjih otroka od 5. do 12. leta.

Šifra izdelka: V6075
EAN: 3048700060754

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Miselne igre za otroke in Teris Vilac.

Vilac Tetris je miselna igra za otroke od 5. do 12. leta, ki je nastala kot različica video igre iz daljnega leta 1984. Imenitno oblokovan tetris 3D in 2D v podobi lesene igrače se igra podobno kakor se igra v znameniti video igrici. V video Tetrisu igralci sestavljajo linije s premikanjem različno oblikovanih kosov - tetrominov, ki se spuščajo na igralno polje. Dokončane vrstice izginejo in igralcu dodelijo točke, igralec pa lahko nadaljuje z zapolnjevanjem izpraznjenih mest. Igra se konča, ko je igralno polje zapolnjeno. Dlje ko lahko igralec odlaša s tem izidom, višji bo njegov rezultat.

3D in 2D Tetris za otroke ravno tako zahteva intelegenco in spretnost kot video tetris.

Lesena razvojna igrača je namesto z video zaslonom opremljena s 50 aktivnostnimi karticami in 3D liki za sestavljanje tetrisa. Odlična miselna igrača bo poskrbela poleg mišičastih možgančkov tudi za razvoj spretnih prstov otroka. Zelo lepo oblikovana in kakovostno izdelana lesena igrača te preprosto navduši. Polica otroške sobe kjer so družabne in namizne miselne igre je bo zelo vesela. Prav tako vsak otrok in starši. Leseni 3D liki Vilac Tetrisa so primerni tudi za samostojno in ustvarjalno igro, med katero bo otrok prav zadovoljno ugotovil kaj vse se da sestaviti iz kakovostnih lesenih 3D tetris puzzle. Pa uživajte!

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Tetris 3D in 2D

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.