15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Newmero

NEWMERO Učenje matematike

Newmero
56 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

56,00 €
Quick overview:

Didaktične igrače za učenje matematike niso več takšne, kot so to nekoč bile! 


Tine, koliko jabolk ti ostane, ko poješ eno jabolko? ... Ja, super! Tine naj raje poje jabolko do konca in vzame v roke Newmero kocke!


Je matematika za otroke bav-bav? Inovativna didaktična igrača - kocke Newmero so nova priložnost za vašega otroka. 


Newmero kocke uporabljajo podoben pristop za učenje matematike kot to počnejo klasični montessori učni pripomočki. Ti so se v praksi že zelo izkazali, a ima ta moderna didaktična igrača veliko in uporabno nadgradnjo s katero prekosi druge učne pripomočke! Odlični in sodobni učni pripomočki za otroke kot so Newmero didaktične kocke, so otroku veliko bolj zabavni in ga takoj pritegnejo k igri.

Že najmlajši otroci se bodo z Newmero didaktičnimi kockami za učenje osnov matematike hitreje in raje učili. Zaradi inovativnega oblikovanja, ki omogoča otroku da se proprosto nauči povezati ime števila (zvočno) z obliko zapisa števila (vidno) in velikostjo števila (otip) je vse - precej lažje!

Vse skupaj postane neskončna igra in zabava - zgodnje učenje številk in matematike za otroke na tako zabaven način, da otrok sploh ne opazi več, da se uči!


Zabavno učenje matematike skozi igro poskrbi tudi, da otrok ne bo dobil odpora do matematike, ki se pogosto razvije, ko gre otrok v šolo. 

Z Newmero kockami se otrok skozi igro enostavno nauči desetiškega (decimalnega) številskega sistema, vključno s spoznavanjem in sestavljanjem števil, s štetjem in razvrščanjem, s seštevanjem in odštevanjem.


Kocke so oblikovane s pomočjo otrok za otroke!. Danski design, lego kakovost in veliko nagrad za oblikovanje in visoko igralno vrednost.


A je matematika za otroke še problem?


Šifra izdelka: EU-060-01
EAN: 5714449000006

Podrobnosti

Paket je primeren za otroke od 3 do 9 let in vsebuje:
- Priročnik z navodili za vaje in igre,
- 1 bombažna vrečka za shranjevanje in prenašanje ploščic, 
- 2 seta rumenih ploščic (števila od 1 do 9), 
- 2 seta zelenih ploščic (števila od 10 do 90), 
- 2 seta modrih ploščic (števila od 100 do 900), 
- 1 set oranžnih ploščic (števila od 1000 do 3000). 

Skupaj 57 visoko kakovostnih ploščic v štirih različnih barvah.

Ali že veš, da je vsakemu otroku prirojeno, da se rad igra s števili in se želi učiti matematike? Newmero učenje matematike je odlična priložnost za starše in učitelje, da negujejo in izzivajo ta apetit.

Ali veš, da 4 od 10 ljudi pravi, da sovražijo matematiko? Pogosto sovražijo matematiko, ker so imeli v šoli slabe izkušnje ali pa so njihovi starši trdili, da nihče v družini ni dober v matematiki. Otrok dobi slabo izkušnjo, če ne napreduje pri pouku matematike in se lahko počuti nemočnega. Takšen otrok se poskuša v prihodnosti čim bolj izogibati matematiki. Na žalost zamudi veliko priložnost, saj je matematika ključnega pomena za tehnologije prihodnosti.

Kako se učiti matematikoVSI LJUDJE SE LAHKO NAUČIMO MATEMATIKE, GRE SAMO ZA VAJE.

Učenje števil je preprosto. Kot starši bi morali imeti pozitiven odnos do matematike. Preživite čas s svojim otrokom tako, da se igrate s števili ali mu pomagate pri domači nalogi iz matematike. Če vam kot staršu v otroštvu ni bila všeč matematika, tega ni treba povedati svojim otrokom. Samo lotite se matematike na drugačen način in morda se boste presenetili, da matematika ni tako slaba, kot ste se spomnili. Vašemu otroku bo resnično koristilo učenje števil in matematike na zabaven, ustvarjalen in dober način. Newmero ploščice imajo števila do 10, števila do 100 in števila do 1000 ... Začnimo se igrati s števili. 

Več si lahko ogledate na našem Youtube kanalu TUKAJ.

Dodatne informacije

ProizvajalecNewmero
OpozorilaOpozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Primož
15. junij 2019 02.07.44 CEST

Ena najbolj koristnih igrač kar sim jih lahko zamislite. Če še nimate teh ploščic vam jih iz svoje izkušnje priporočam. Poučna igra in preprosto za otroka, da razume števila.

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Ime
12. september 2018 20.35.02 CEST

Ko bi jaz kot mala imela kaj takega, bi mi matematika mogoče boljš šla, ha, ha. Super so, vsi se radi igramo!

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Ajda
25. avgust 2018 22.41.13 CEST

Super za pripravo na šolo in kvaliteten material.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: NEWMERO Učenje matematike

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.