Več pogledov

DIDI TOYS Učenje poštevanke Domine

39.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

39,95 €
Quick overview:

Ja kaj pa imajo učenje poštevanke in slovenske lesene igrače skupnega?


Ogromno! Pa poglej tole, tukaj je nova inovativno razvita slovenska igrača DIDI Domine! Aha, torej je končno na domačih tleh nastala še ena imenitna lesena razvojna in slovenska igrača, ki bo poskrbela za obilo zabave in kakovostne igre otroka od 7. leta dalje. 64 kakovostnih lesenih domin v bombažni vrečki in navodili za igro bo zabavalo vso družino. 


Zabavni pripomočki za učenje poštevanke otroške domine DIDI. 


Matematične igrače zveni morda malce preveč učeno, zato bomo rekli, da so DIDI otroške domine predvsem zelo zabavne igrače. Učenje osnovnih matematičnih veščin pa pride kot zabaven dodatek h igri. Torej preprosto učenje skozi igro, bi rekli. Brez stresa, napetosti in slabe volje. Pa poskusimo: super didaktična igrača x zabavna igra = Zabavno igranje za razvoj in znanje. Matematika in poštevanka sta 'simpl'. Števila do 10, domine poštevanka in veliko zabavnega sestavljanja so shranjeni v imenitni bombažni vrečki, ki le čakajo na to, da jih streseš na mizo.


Vedno lažje učenje poštevanke skozi igro.


Ker so DIDI otroške domine izdelane iz povsem naravnega materiala, to je vsem dobro znanega in priljjubljenega  lesa, so imenitne za otip in prijem. Kakovosten les ima pač to lastnost, da se mu ne moremo nikjer in nikoli upreti. Taktilna prijetnost naravnega lesa daje odličen obučutek pod prsti in kar rad vzameš v roko tudi ne daš rad iz roke. Enostavno učenje ali utrjevanje osnov matematike je s prijetno leseno igračo preprosto prijetno. Matematične domine za učenje poštevanka s števili do 10 igramo kot klasične pokrite domine, dodatna navodila za igro pa so priložena. Zelo preprosto! Vsak igralec dobi 5 domin, ki jih obrnemo tako, da števila niso vidna in pričnemo. 

Igra poteka po običajnih pravilih za domino igre, z njimi lahko gradiš, jih razvrščaš in jih sestavljaš. Ali pa jih uporabiš za priljubljen igro padajočih domin in spoznaš domino efekt. Kot igrača za učenje poštevanke s števili do 10 se bodo domine najbolje obnesle od 7. leta dalje. Za kreativno igro pa kadarkoli.

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO.

Šifra izdelka: P64B
EAN: 3830078010024

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Funkcionalno oblikovanje, visoka kakovost in navišja igralna vrednost slovenske lesene igrače so na najvišjem nivoju.

DIDI domine so inovativno razvita didaktična Slovenska igrača, ki jo je oblikoval JARDesign. 

  • Zabava za vso družino in vse starosti.
  • Okolju prijazna igrača izdelana v Sloveniji.
  • Učenje skozi igro.
  • Visoka kakovost, vrhunsko oblikovanje in najvišji igralni učinek.
  • Navodila za igro priložena v vrečki z dominami.
  • Starost 7+


Kratka navodila: V igri je skupno 64 domin, vsak igralec dobi 5 domin. Druge ostanejo nerazporejene in obrnjene, da števila niso vidna. Imenujemo jih pokrite domine. Vsaka domina ima označeni dve polovici, vsaka polovica ima svojo vrednost - samo število ali pa zmnožek pik. Igralec, ki začne položi eno svojih domin na polje, potem nadaljujejo še ostali. Kdor je na vrsti zaporedje položenih domin na enem kocu podaljša za eno domino. Položiti je dovoljeno domino, ki ima na eni od polovic enako število kot je vrednost na polovici zadnje domine v vrsti. Druga polovica predstavlja nov konec vrste. Domin ni treba polagati v ravni liniji. Lahko polagajo v poljubni smeri. Če igralec na vrsti, nima ustrezne domine, vzame eno od pokritih domin. Če vrednost vzete domine ustreza, jo igralec lahko položi v vrsto ali je na vrsti naslednji igralec. Zmagovalec položi svojo zadnjo domino in pokritih domin ni več. Ostali igralci igrajo naprej, dokler niso položene vse domine. Če nobeden nima ustrezne domine, se domino iz enega konca vrste preloži na drug konec. To ponavljamo dokler nekdo ne položi ustrezno domino v vrsto. Domino igre so preračunane tako, da se vse položijo in igra se vedno izide na koncu.

Dodatne informacije

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DIDI TOYS Učenje poštevanke Domine

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.