Več pogledov

DIDI TOYS Računanje do 10 Domine

24.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,95 €
Quick overview:

Zabavno Računanje do 10 in slovenske lesene igrače so tu!


Zanimivo seštevanje in odštevanje do 10! Pa poglej tole, tukaj je nova inovativno razvita slovenska igrača DIDI Domine! Aha, torej je končno na domačih tleh nastala še ena imenitna lesena razvojna in slovenska igrača, ki bo poskrbela za obilo zabave in kakovostne igre otroka od 5. leta dalje. 20 kakovostnih lesenih domin v bombažni vrečki z navodili za igro in učenje bo zabavalo vso družino. 


Števila do 10 in zabavni pripomočki za učenje otroške domine DIDI. 


Matematične igrače zveni morda malce preveč učeno, zato bomo rekli, da so DIDI otroške domine predvsem zelo zabavne igrače. Učenje osnovnih matematičnih veščin pa pride kot zabaven dodatek h igri. Torej preprosto učenje skozi igro, bi rekli. Brez stresa, napetosti in slabe volje. Pa poskusimo: super didaktična igrača + zabavna igra = Zabavno igranje za razvoj in znanje. Matematika in poštevanka sta 'simpl'. Računanje do 10, domine in veliko zabavnega sestavljanja so shranjeni v imenitni bombažni vrečki. Vse to le čaka na te, da streseš na mizo in se začneš učiti skozi igro.


Vedno lažje učenje matematike skozi igro.


Ker so DIDI otroške domine izdelane iz povsem naravnega materiala, to je vsem dobro znanega in priljjubljenega  lesa, so imenitne za otip in prijem. Kakovosten les ima pač to lastnost, da se mu ne moremo nikjer in nikoli upreti. Taktilna prijetnost naravnega lesa daje odličen obučutek pod prsti in kar rad vzameš v roko tudi ne daš rad iz roke. Enostavno učenje ali utrjevanje osnov matematike je s prijetno leseno igračo preprosto prijetno. Matematične domine za učenje računanja do 10 igramo kot klasične pokrite domine, dodatna navodila za igro pa so priložena. Zelo preprosto! Vsak igralec dobi 3 domine, ki jih obrnemo tako, da števila niso vidna in pričnemo. 

Igra poteka po običajnih pravilih za domino igre, z njimi lahko gradiš, jih razvrščaš in jih sestavljaš. Ali pa jih uporabiš za priljubljen igro padajočih domin in spoznaš domino efekt. Kot igrača za učenje računanja s števili do 10 se bodo domine najbolje obnesle od 5. leta dalje. Za kreativno igro pa kadarkoli.

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO.

Šifra izdelka: S20N
EAN: 3830078010048

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Funkcionalno oblikovanje, visoka kakovost in navišja igralna vrednost slovenske lesene igrače so na najvišjem nivoju.

DIDI domine so inovativno razvita didaktična Slovenska igrača, ki jo je oblikoval JARDesign. Priljubljena družabna igra na zabaven način poskrbi za hitro in enostavno učenje ali utrjevanje osnov matematike. 

  • Zabava za vso družino in vse starosti.
  • Okolju prijazna igrača izdelana v Sloveniji.
  • Učenje skozi igro.
  • Visoka kakovost, vrhunsko oblikovanje in najvišji igralni učinek.
  • Navodila za igro priložena v vrečki z dominami.
  • Vsebina: 20 lesenih domin.
  • Starost 5+

Navodila za igro: V igri je skupno 20 domin. Na začetku igre dobi vsak igralec 3 domine, ostale ostanejo nerazporejene in obrnjene tako, da njihova števila niso vidna – imenujemo jih pokrite domine. Na vsaki domini sta označeni dve polovici, vsaka polovica ima svojo vrednost - bodisi samo število ali pa račun, ki ga je potrebno izračunati. 

Igralec, ki začne z igro, položi eno od svojih domin na igralno polje, potem po vrsti nadaljujejo še ostali. Kdor je na vrsti, mora zaporedje že položenih domin na enem od koncev podaljšati za eno domino. Položiti pa je dovoljeno le domino, ki ima na eni od polovic enako število (ali je rezultat računa enak) kot je vrednost na polovici zadnje domine v vrsti.

Druga polovica potem predstavlja nov konec vrste. Domin ni treba polagati v ravni liniji, temveč se lahko polagajo v poljubni smeri (kot je tudi prikazano s potiskom na embalažni vreči). Če igralec, ki je na vrsti, nima ustrezne domine, vzame eno od pokritih domin. Če vrednost vzete domine ustreza, jo igralec lahko položi v vrsto, drugače je na vrsti naslednji igralec.

Zmagovalec igre je igralec, ki položi svojo zadnjo domino in pokritih domin ni več na voljo. Ostali igralci igrajo po enakem principu naprej, dokler niso položene vse domine. Če nobeden od igralcev nima ustrezne domine, se domino iz enega konca vrste preložiti na drug konec (to ponavljamo toliko časa, da ima kateri od igralcev domino, ki jo lahko položi v vrsto - domine so preračunane tako, da se nazadnje lahko vse položijo – igra se izide). OD 5 LETA DALJE, seštevanje in odštevanje do 10.

Dodatne informacije

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DIDI TOYS Računanje do 10 Domine

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.