Več pogledov

Edx Education

EDX Računanje z ulomki Frakcijski krogi

Edx
14.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Igrivo računanje z ulomki! Ulomki - enako, večje, manjše. Kako izračunaš del?


Zabavno računanje z ulomki in učenje matematike, ja? Ne verjamete kajneda. Sploh, ko omenimo učenje ulomkov. Ampak učni pripomočki so napredovali in EDX učni pripomočki za matematiko so odlični za lažje poučevanje in razumevanje matematike. So obvezna oprema vsake otroške sobe ali pisalne mize kot je to rezervno kolo za vaš avtomobil.

Matematika je precej abstraktna veda in pogosto jo je kar težko razumeti. Kaj je enako, večje, manjše in kako izračunati del ulomka? Frakcijski krogi  nam preprosto razložijo kako računanti z ulomki. EDX igrača za računanje z ulomki je odličen učni pripomoček za učenje matematike skozi igro. Z igro je vse bolj preprosto in zabavno, zato se dosegajo veliko boljši rezultati in učenje postane prijetno za otroke in starše.

Šifra izdelka: EDX19035
EAN: 4713057202667

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

POMEMBNO! Ali veste, da so ulomki so zelo pomembna snov pri učenju matematike? Kjub temu, da jih vsakodnevno uporabljamo, so raziskave dokazale, da so za učence zelo zahtevna snov! Ulomke prvič srečajo že v 4. razredu. Temeljito učenje nastopi v 7. razredu.  Ob koncu 7. razreda se od učenca pričakuje, da zna računati z ulomki in rešiti besedilne naloge - povezane z ulomki.

- V kompletu Frakcijski krogi za učenje ulomkov so sorazmerno veliki deli, ki predstavljajo celoto, polovici, tretjine, četrtine, petine, šeste, osmine, desetine in dvanajstine. 
- 9 različnih barv ploščic, ki sestavljajo kroge s številčnimi oznakami velikosti za delitev vsakega
  kroga- ulomka.
- Poučni komplet frakcijskih krogov podpira področja učenja matematike in razvoj logike.
- Trdna plastična posodica za shranjevanje. Velikost premera 87mm. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Edx

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Računanje z ulomki Frakcijski krogi

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.