Edx Education

EDX Education so didaktične igrače, ki poskrbijo, da se otroci in starši veliko igrajo in naučijo!

Izobraževalne in poučne igrače so tiste pametne igrače za otroke, ki jih spodbujajo, da se ti skozi igro tudi kaj naučijo. Doma, v vrtcu ali v šoli. Edx igrače pokrivajo ključna razvojna področja malčka in otroka. Med zabavno igro radovednih malčkov, predšolskih in tudi šolskih otrok poskrbijo za 6 razvojnih področij.

Groba motorika – Igrače za razvoj grobe motorike poskrbijo za  veliko gibanja in skozi aktivno igro pomagajo razvijati ravnotežje, koordinacijo otroka. Razvijajo velike mišice in jedro telesa.

Fina motorika – Otrok se z igračami za fino motorični razvoj osredotoči na drobne gibe prstov in rok. Igrače za razvoj fine motorike krepijo majhne mišične skupine in izboljšuje koordinacijo oko-roka.

Socialni in čustveni razvoj - Skozi igro vlog, miselne in družabne igre se bodo otroci naučili obvladovati svoja čustva, sodelovati z drugimi otroci in uspešno reševati konflikte.

Govor in jezik - Opisovanje, razpravljanje in raziskovanje z našo izobraževalno paleto igrač, v kateri so EDX montessori igrače in materiali otroku razvijajo bistvene govorne spretnosti in sposobnost izražanja.

Kognitivni razvoj - Namenska igra  s starosti ustrezno didaktično igračo izboljša kognitivni razvoj malčka in otroka. Spodbuja otrokovo sposobnost reševanja problemov in razmišljanja.

Radovednost – Kreativne EDX igrače so tiste prave igrače, ki usposobijo otroka za reševanja problemov.  S pomočjo domišljije in ustvarjalnosti krepijo njihovo naravno radovednost. Učijo ga o svetu, ki ga obdaja in mu olajšajo razumevanje tega sveta.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 28

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 28

Stran:
  1. 1
  2. 2