Več pogledov

Edx Education

EDX Morske živali za razvrščanje in štetje

Edx
20.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

20,99 €
Quick overview:

Nekatere morske živali živijo v globinah blizu dna morja, nekatere živijo pod plitvino, nekatere pa na obali. 

Morske živali za štetje in razvrščanje pa boste našli v tem barvitem igralnem setu. V tem kompletu je 7 različnih vrst in 42 kosov teh čudovitih živalic. 

Kakovosten, mehak material prijeten na otip, pritegne otroka k igri. Predstavnice morskega sveta pa so izdelani s podrobnostmi pravih morskih živali.  

Idealen set za učenje štetja, razvrščanja, ustvarjanja vzorcev in preprostih matematičnih vaj seštevanja, odštevanja, množenje in deljenja. 

Da bo igranje še bolj zabavno priporočamo za dodatek k igri še pinceto in posodice za razvrščanje, ki so perfekten dodatek k vsakemu igralnemu materialu za razvrščanje!

Razvrščanje je zelo pomembno za razvoj finih motoričnih sposobnosti predšolskega otroka. Ta veščina postopoma pripravi roko otroka na pisanje, odgovorna pa je tudi za razvoj govora. Poleg tega igre s temi  figuricami učijo otroka umirjenosti, osredotočenja, zbranosti, vztrajnosti!

Ta igrača omogoča tudi obilo načinov kreativne proste igre, ki spodbuja razvoj domišljije. Je odličen pripomoček za učenje barv in krepitev fino motoričnega razvoja otroka.

Šifra izdelka: EDX13151J
EAN: 4713057203770

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Velikost: cca. 4 cm

Vsebina: skupaj 42 morskih živali, 7 različnih vrst (rakovica, jastog, hobotnica, morski konjiček, morska zvezda, skat in želva), v 6 barvah (rdeča, rumena, zelena, oranžna, modra, vijolična).

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Edx

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Morske živali za razvrščanje in štetje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.